Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Απόλυτα επιτυχημένες ήταν οι προβλέψεις μας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Συνολικά προβλέψαμε σωστά 8 στα 9 παιχνίδια και μας τα ''χάλασε'' μόνο το παιχνίδι Φαραικός-Αμπελόκηποι. Δύσκολα παιχνίδια για προβλέψεις έχει η 16η αγωνιστική. Θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε σωστά.

Ολυμπιακός Πατρών-ΑΠΟ Αρόης
Από ισοπαλία με τους Πετεινούς προέρχεται ο Ολυμπιακός και από ήττα με βαρύ σκορ η ΑΠΟ Αρόης. Θα πάμε με τον Ολυμπιακό που πιστεύουμε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι (1)

Θύελλα Σκιαδά-Λιμνοχώρι
Το ντέρμπυ της αγωνιστικής. Προγνωστικά σε αυτά τα παιχνίδια δεν χωράνε, ωστόσο πιστεύουμε ότι αν το παιχνίδι δεν λήξει ισόπαλο, θα πάει προς την Θύελλα Σκιαδά. (1Χ)
Πετεινοί-Φαραϊκός
Άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής στο οποίο θεωρούμε φαβορί τους Πετεινούς και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στην νίκη. (1)
Άγιος Δημήτριος-Θύελλα Αιγίου
Βαθμούς ψάχνει ο Άγιος Δημήτριος και είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να τους αναζητήσει. Θα πάμε με την ομάδα των ‘’Αγίων’’. (1)

Αμπελόκηποι-Δόξα Παραλίας
Μεγάλο ‘’διπλό’’ πέτυχαν οι Αμπελόκηποι μέσα στο Φαραί και ανάσαναν βαθμολογικά. Αν κερδίσουν και την Δόξα Παραλίας θα έχουν πετύχει δύο πολύ σημαντικά αποτελέσματα σε μια εβδομάδα. Πάμε με την πλευρά των Αμπελοκήπων. (1)

Πείρος Ισώματος-Πανιώνιος/Αχιλλέας
Για μια ακόμα φορά ο Πείρος δεν κατάφερε να πάρει εκτός έδρας τρίποντο. Στην έδρα του βέβαια είναι άλλη ομάδα. Είναι το φαβορί στο παιχνίδι και θα πάμε μαζί του, χωρίς να αποκλείουμε και την ισοπαλία, καθώς θεωρούμε τον Πανιώνιο/Αχιλλεά μια καλή ομάδα. (1Χ)

Αιγιέας/Άρης-Λέων Αλισσού
Ο Αιγέας/Άρης έχει την ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά. Αν δεν κερδίσει και τον Λέων, θα μπλέξει σε σοβαρές περιπέτειες. Ποντάρουμε στην νίκη του Αιγέα/Άρη. (1)

Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Απόλλων Εγλυκάδας
Πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους πρωτοπόρους καθώς αντιμετωπίζουν μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας. Ωστόσο εδώ που έχουν φτάσει πρέπει να κερδίζουν και αυτά τα παιχνίδια. Έχουν την ικανότητα να το κάνουν και σε συνδυασμό με την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, πιστεύουμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν. (Χ2)

Ρωμανός-Άρης Πατρών
Η λογική λέει ότι ο Άρης θα περάσει εύκολα το εμπόδιο του Ρωμανού. Θα ακολουθήσουμε την λογική. (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: