Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ.......ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Με μεγάλη χαρά, ανακαλύπτουμε τις τελευταίες μέρες, όλο και περισσότερα μπλόκ στο διαδίκτυο των ερασιτεχνικών ομάδων της Αχαίας. Ένα γεγονός που είναι πολύ σημαντικό και που βοηθάει την ανάπτυξη των πρωταθλημάτων στην Αχαία.
Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι υπάρχουν ανθρώποι των ομάδων που αφιερώνουν αρκετό από τον χρόνο τους, για να προσφέρουν μια άλλη ''νότα'' στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Μια ''νότα'' ενημέρωσης στους φίλους των ομάδων τους αλλά και των υπολοίπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Και πιστέψτε μας, είναι πολύ οι φίλοι που ασχολούνται με αυτό και που τους ενδιαφέρει να πάρουν την εφημερίδα και να ενημερωθούν για τις αγαπημένες ομάδες της περιοχής τους ή και να ανοίξουν τον υπολογιστή τους και να έχουν μια ενημέρωση από το διαδίκτυο για τα τεκναινόμενα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Αχαίας.
Πολύ σημαντική είναι και η βοήθεια των δημοσιογράφων της περιοχής μας που είναι δίπλα μας και στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες που κάνουμε. Τουλάχιστον, αυτό είναι γεγονός για την δική μας ιστοσελίδα.
Υπάρχουν και πάρα πολλές ομάδες, που διατηρούν την δική τους σελίδα στο facebook. Σχεδόν οι περισσότερες.
Ας αναφέρουμε λοιπόν τα μπλόκ των ομάδων που έχουν δημιουργηθεί εώς τώρα (αν μας διαφέυγει κάποιο, θα θέλαμε να μας το αναφέρετε στα σχόλια του άρθρου):

1. Απόλλων Εγλυκάδας
www.apolloneglykadas.blogspot.com
2. Αναγέννηση Ψαθοπύργου
www.psathopurgosfc.blogspot.com
3. Ατρόμητος Πατρών
www.atromitospatron1929.blogspot.com
4. Κεραυνός Αγίου Βασιλείου
www.keraunosagiouvasileiou.blogspot.com
5. Πετεινοί
www.aopeteinoi.blogspot.com
6. Ατρόμητος Λάππα
www.atromitos-lappa.gr
7. Αετός Ρίου
www.aetosriou.blogspot.com
8. Άγιος Δημήτριος
www.aoagioydimitrioy.terapad.com
9. Θύελλα Αιγίου
www.calcetomfc.gr/v2
10. Αστέρας Μιντιλογλίου
www.asterasmintigr.blogspot.com
11. Ίκαρος Πετρωτού
www.ikarospetrotou.gr
12. Πανιώνιος/Αχιλλέας
www.panioniospatras.wordpress.com
13. Νίκη Προαστίου
www.niki-proastiou.gr

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, αυτά τα μπλοκ έχουμε βρεί εμείς εώς τώρα. Ίσως να υπάρχουν και άλλες ομάδες της Αχαίας με την δική τους σελίδα. Αυτό θα είναι ακόμα πιο ευχάριστο. Όπως και να χει, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες, μα πάνω απ' όλα στους ανθρώπους που αφιερώνουν τον χρόνο τους για την παρουσίαση και την ενημέρωση των μπλοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: