Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Θετικό το πρώτο τέστ της χρονιάς


Το πρώτο του τέστ για την νέα χρονιά, έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Απόλλων Εγλυκάδας στο γήπεδο Σαραβαλίου, με αντίπαλο τον τοπικό Αχαιό.

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε περισσότερο χαρακτήρα χαλάρωσης, αφού και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μόλις πριν 6 ημέρες την προετοιμασία τους, η ομάδα της Εγλυκάδας έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της και έδειξε ότι με σωστή και σοβαρή δουλειά μπορεί να καταφέρει αρκετά πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Άρης Πλέγας χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11άδες στο παιχνίδι και έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να "ξεμπουκώσουν" λίγο από τις προπονήσεις της 1ης εβδομάδας που είχαν αρκετή ένταση.

Οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν από δύο 35λέπτα, χωρίστηκαν εώς εξής :

Α' ΟΜΑΔΑ : Αγοράκης, Γελάσιος, Νικολόπουλος, Διονυσακόπουλος, Καραβούλιας, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης, Οικονόμου, Παναγόπουλος, Γ. Βανάκας, Σ. Βανάκας

Β' ΟΜΑΔΑ : Ζερβογιάννης, Πανταζής, Πλώτας, Διονυσακόπουλος, Ι. Βανάκας, Φωτακόπουλος, Σουγλέρης, Γώτης, Καφεντζής, Χριστόπουλος, Οικονόμου

Για την ιστορία, ο Απόλλων επικράτησε με 1-3, χάρις στα τέρματα των Σ. Βανάκα (1'), Οικονόμου (32') και Χριστόπουλου στο (70'). Ο Αχαιός του Βασίλη Σπαθή, είχε ισοφαρίσει στο 25' με πέναλντυ του Ντίνου Σωτηρόπουλου.

Φώτο από το σημερινό παιχνίδι στο Σαραβάλι





Δεν υπάρχουν σχόλια: