Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

11η Αγωνιστική : Έριξε "βόμβα" στο Ντα Λουζ (photos)


Άρης Πατρών-Απόλλων Εγλυκάδας 0-1 (30’ Καραμάνης)

Διαιτητής : Ανδριανός (Ζούλης-Διαλυνάς)

Τεράστιο «διπλό» μέσα στην έδρα του φορμαρισμένου Άρη Πατρών σημείωσε ο Απόλλων Εγλυκάδας, σημειώνοντας την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα και φτάνοντας τους 9 συνολικά βαθμούς.

Η ομάδα του Δ. Σγούρα πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο στα τελευταία παιχνίδια και έδειξε και σήμερα ότι έχει όλα τα φόντα να παλέψει στα ίσα την παραμονή της στην κατηγορία, έχοντας βελτιωθεί αισθητά και παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο που τις δίνει τους βαθμούς.

Το νικητήριο τέρμα για τους Εγλυκαδιώτες σημείωσε ο Γιώργος Καραμάνης με γυριστή κεφαλιά και μετά από καλή σέντρα του Νίκου Παντελή.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά ο Απόλλων ήταν πολύ καλά στημένος και κράτησε μέχρι το τέλος το υπέρ του 0-1, φτάνοντας στο σημαντικό «τρίποντο».

Στα αξιοσημείωτα ήταν η παρουσία του Άρη Πλέγα στον πάγκο της ομάδας του Άρη Πατρών, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε για 3 συνεχόμενα έτη προπονητής της ομάδας της Εγλυκάδας.

Πρώτη συμμετοχή με την φανέλα του Απόλλωνα για τον νεαρό Κώστα Τσακριλή.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ : Σπυρόπουλος, Βαλσαμής, Σαντίκου, Σταυρόπουλος, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος (75΄Νικολόπουλος), Ιωακειμίδης, Κριμπάς (85΄ Σπηλιωτόπουλος), Αλποχωρίτης, Νιάχος (65΄ Μυλωνάς), Σουφής.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Παπατάσος, Ι. Βανάκας, Νικολόπουλος, Χαλκιόπουλος, Καφεντζής, Φωτακόπουλος (60΄ Ανδριακόπουλος), Παντελής, Δημητρακόπουλος (80΄ Βασιλακόπουλος), Καραμάνης (55΄ Δρογγίτης), Μαντάς, Τσακριλής.

11η Αγωνιστική : Άρης Πατρών-Απόλλων Εγλυκάδας 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: