Σάββατο 6 Μαΐου 2017

28η Αγωνιστική : Δεν άντεξε απέναντι στον επίδοξο πρωταθλητή (photos)


Απόλλων Εγλυκάδας-Διαγόρας 0-5 (15’, 45’, 93’ Ανδρεόπουλος, 42’ Αποσκίτης, 78’ Χριστόπουλος)

Διαιτητής : Τζαγκαράκης (Τσιρογιάννης-Βασιλόπουλος)

Δεν κατάφερε να φέρει την παραμικρή αντίσταση στην καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα του Διαγόρα ο Απόλλωνας, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 0-5 και παίζοντας πλέον όλα για όλα στα επόμενα δύο παιχνίδια, όπου για να σωθεί θα θελήσει να κάνει το 2 στα 2.

Μόλις στο 10’ το πλασέ του Ανδρεόπουλου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 15’ και μετά από σέντρα του Μιχαηλίδη, ο έμπειρος επιθετικός με πλασέ και με την βοήθεια του Κώστα, άνοιξε το σκορ για τους πρωτοπόρους.

Στο 16’ το δυνατό σουτ του Αποσκίτη έξω από την μεγάλη επριοχή, εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή απόκρουση ο Παπατάσσος, ενώ στο 22’ και πάλι ο Αποσκίτης δεν εκμεταλλεύτηκε την καλή σέντρα του Μιχαηλίδη, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 27’ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Δημητρακόπουλου να κοντράρει σε αμυνόμενους πριν γίνει επικίνδυνο για την εστία του Πάγκαλου, ενώ στο 40’ το εξαιρετικό απευθείας σουτ του Χριστόπουλου, έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι του Παπατάσσου.

Στο 42’ ο Διαγόρας διπλασίασε τα τέρματα του με την κεφαλιά του Αποσκίτη, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βοηθό για οφσάιντ.

Στο 44’ το καλό κόρνερ του Τσακριλή, έδιωξε σωτήρια ο Πάγκαλος, για να φτάσουμε στην εκπνοή του ημιχρόνου όπου ο Ανδρεόπουλος βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Παπατάσσο και με διπλή προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το β’ μέρος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού όλα είχαν κριθεί, με τον Απόλλωνα να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο σουτ του Καφεντζή που μπλόκαρε ο Πάγκαλος.

Στο 69’ ο Σταματέλος μετά από σέντρα του Σιώζου έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 71’ το πλασέ του Χριστόπουλου έδιωξε από την γραμμή ο Χαλκιόπουλος.

Στο 75’ και σε υποδειγματική αντεπίθεση του Διαγόρα, ο Μιχαηλίδης τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Ανδρεόπουλο, ο οποίος πλάσαρε άουτ, αλλά στο 78’ ο Χριστόπουλος με ωραία ενέργεια και σουτ, έγραψε το 0-4.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ανδρεόπουλος, με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Πολύ όμορφη η στιγμή που στην έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων φώναξαν το όνομα της αδικοχαμένης αδερφής του συμπαίκτη τους Σάββα Ασλανίδη, ο οποίος παρακολουθούσε εμφανώς συγκινημένος τον αγώνα εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Κατερίνας Ασλανίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας) : Παπατάσσος, Ι. Βανάκας (46’ Φωτακόπουλος), Δρογγίητς, Κώστας, Καφεντζής, Χαλκιόπουλος, Σιώζος (80’ Γκούρλας), Τσακριλής, Δημητρακόπουλος, Μαντάς, Σταματέλος (70’ Καραμάνης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Φίλλιπας Σχοινάς) : Πάγκαλος, Μπινιέρης, Σανδραβέλλης, Νικολακόπουλος (86’ Σπανός), Λεγάτος, Τρίγκας, Αποσκίτης (72’ Καραχάλιος), Αναγνώστου, Χριστόπουλος, Μιχαηλίδης (83’ Αραπογιάννης), Ανδρεόπουλος

28η Αγωνιστική : Απόλλων Εγλυκάδας-Διαγόρας 0-5


Δεν υπάρχουν σχόλια: