Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ''ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ'' Ο ΦΑΡΑΙΚΟΣ

Ένα γκόλ του Ανδρέα Σωτηρακόπουλου στο 44', ήταν αρκετό για να δώσει στον Φαραικό την σωτηρία και να ανανεώσει το εισιτήριο για την Α1 κατηγορία. Η Θύελλα πλεόν είναι η ομάδα που βρίσκεται στην πιο δυσχερή θέση και κινδυνέυει με υποβιβασμό, καθώς τίποτα δεν είναι στα χέρια της και περιμένει την ήττα της ΑΠΟ Αρόης στον τελευταίο παιχνίδι με τον Φαραικό, για να οδηγήσει την διαδικασία των πλέι-άουτ σε νέο μπαράζ, απέναντι στους ''κιτρινόμαυρους''.
Να σημειώσουμε ότι η Θύελλα είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στον αγώνα στο 20', αλλά ο Κουβαράς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κατσαντούλα. Στην συνέχεια όπως προαναφέραμε, ο Σωτηρακόπουλος πέτυχε το γκόλ, το οποίο η ομάδα από το Φαραί κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει την παραμονή της.
ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κατσαντούλας, Μακρόπουλος, Κοσμόπουλος, Βέρρας, Κ.
Σωτηρακόπουλος (85' Η. Βέρρας), Πλώτας, Σκόνδρας (46' Μπακόπουλος), Δημητρόπουλος, Ν. Βασιλείου (70' Κουτσαντώνης), Α. Σωτηρακόπουλος, Γεωργόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ :: Κυρίτσης, Σ. Φωλιάς, Τσαούσης (60' Τσεκούρας), Α. Πολύζος, Ροβήλος, Κοντίνος, Μπαντούνας, Σταυρόπουλος, Ν. Φωλιάς (32' λ.τ. Θερμός / 71' Σωτηρόπουλος), Καλέλης, Κουβαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: