Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΟΙ ''ΘΡΥΛΙΚΟΙ'' SCORPIONS, ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ''ΜΠΑΛΑ'' ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ......


Ήταν ίσως η μεγαλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ στην πόλη μας. Οι θρυλικοί ''Σκορποί'', απογείωσαν την Τετάρτη 09/06/10 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τους 13000 περίπου θαυμαστές τους, οι οποίοι παρακολούθησαν  ένα θέαμα που προηγούμενο του η πόλη μας δεν έχει ζήσει.
Οι γερόλυκοι από το Αννόβερο, Klaus Meine, Rudolf Schenker, Mattias Jabs, Pavel Maciwoda και James Kottak, πραγματοποιούν την τελευταία περιοδεία τους, αφού έχουν δηλώσει ότι θα σταματήσουν. Η Πάτρα είχε την τιμή να ζήσει από κοντά αυτή την μοναδική εμπειρία για κάθε φίλο του Hard Rock.
Έχοντας διαγράψει μια πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο της ροκ σκηνής από το 1965 εώς και σήμερα, οι Scorpions μας έχουν χαρίσει τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο. Πολλοί από μας μεγαλώσαμε με τa Still Loving You, Holiday, Always Somewhere, Rock you like a Hurricane, Send me an Angel, Wind of Change και τόσα άλλα μεγάλα τραγούδια, που χρειάζεσαι μέρες για να γράφεις για αυτά...
Η χθεσινή συναυλία άνοιξε με τους ''Over the Rainbow'', χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές από τους εκπληκτικούς Rainbow, και μας έκανε όλους να θυμηθούμε τον αείμνηστο Ronnie James Dio, που πριν ένα μήνα έχασε την μάχη με τον καρκίνο.
Γύρω στις 10.00, ήταν η ώρα να ανέβουν στην σκηνή οι ''Σκορποί'', ξεκινόντας με το καινούργιο Sting in the Tail, συνεχίζοντας με τα Make it Real, Bad Boys Running Wild, Is there anybody there, και The Ζοο.
Ο κόσμος στην αρένα παραληρούσε στον ρυθμό των Scorpions και ζούσε την δική του ροκ εμπειρία.
Οι Scorpions ικανοποίησαν απόλυτα το Πατρινό κοινό, καθώς έπαιξαν σχεδόν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, πλήν του No one like you. Εκτός από τα τραγούδια που προαναφέραμε, έπαιξαν τα καινούργια The best is yet to come, Raised on Rock και The Good die Young, και ακόμα τα παλιά Big City Nights, Holiday, Tease me Please me, Always Somewhere, Blackout, με την βραδυά να απογειώνεται στο Send me an Angel, το οποίο και αφιέρωσαν στον Ronnie James Dio, στην πιο συγκλονιστική στιγμή της συναυλίας. To Encore, περιελάμβανε το Still Loving You, το Wind of Change και την βραδυά να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, αφού το Rock You Like a Hurricane έκανε το Στάδιο να ''τρέμει''.
Μια μεγάλη νύχτα πέρασε λοιπόν, με τους''Σκορπιούς'' να παίζουν την καλύτερη ''μπάλα'' που έχουμε δεί ποτέ στην Πάτρα και με την ευχή η πόλη μας να ξαναζήσει κάτι ανάλογο και με άλλα παγκόσμιας φήμης συγκροτήματα. Είναι καιρός σε αυτή την πόλη, να αλλάξουν κάποια πράγματα, και οι Scorpions αλλά και ο κόσμος της Πάτρας, έστειλαν το μύνημα!

Το ''Always Somewhere'' από την συναυλία των Scorpions στην Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: