Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

''ΓΕΝΕΘΛΙΑ''....... ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ


Πέρασε ήδη 1 χρόνος, από την ημέρα που αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας για την ιστοδελίδα της ομάδας μας στο διαδίκτυο, στηριζόμενοι στην αγάπη μας για τον Απόλλωνα αλλά και γενικότερα για το αχαικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μια πρωτότυπη προσπάθεια που εξαρχής πιστεύαμε ότι θα βρεί πολλούς συμπαραστάτες και φίλους των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της περιοχής μας, και που αποδείχτηκε περίτρανα στην πορεία.
Σαν σήμερα λοιπόν, άρχισε να λειτουργεί επίσημα αυτό εδώ το μπλόκ, ενημερώνοντας με νέα του Απόλλωνα και όχι μόνο, τους φίλους της ομάδας. Επειδή κάθε αρχή είναι και δύσκολη, τα προβληματάκια υπήρχαν, αλλά σιγά σιγά ''μαθαίνωντας'' τα διορθώσαμε και προσπαθούσαμε συνέχεια να κάνουμε την σελίδα καλύτερη. Πιστέυουμε πλέον ότι την έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, που να μπορεί ευχάριστα ο κάθε επισκέπτης να κάνει την ''πλοήγηση'' του και να ενημερώνεται για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας μας, της Α1 κατηγορίας αλλά και των υπολοίπων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Αχαίας. Με την βοήθεια ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αρκετό φωτογραφικό υλικό προηγούμενων ετών, αλλά και φωτογραφικό υλικό από το περσινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Ήδη υπάρχουν και αρκετά βίντεο από παιχνίδια των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, που μπορεί ο κάθε επισκέπτης να δει.
Με πολύ χαρά είδαμε τις τελευταίες μέρες την προσπάθεια του Ατρομήτου Πατρών αλλά και των Πετεινών για κάτι ανάλογο στο διαδίκτυο. Σε ότι χρειαστούν να ξέρουν ότι θα είμαστε δίπλα τους στηρίζοντας πολύ και την δική τους προσπάθεια.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και την σημαντική στήριξη που παρέχουν στην σελίδα μας τον κ. Δημήτρη Σαρρή, τον κ. Αποστόλη Νικολόπουλο, τις πατρινές ιστοσελίδες sportfmpatras.gr--mats.gr--sportnews90.blogspot.com--psathopurgosfc.blogspot.com--podosfairo-achaia.blogspot.com αλλά και την αθλητική εκπομπή του Patra TV ''Πάμε Γήπεδο'', από την οποία έχουμε προβάλλει και στην σελίδα μας αρκετά βίντεο από ερασιτεχνικούς αγώνες.  
Τέλος, υποσχόμαστε ότι από τον Σεπτέμβριο που αρχίζουν τα πρωταθλήματα, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ακόμα καλύτερη ενημέρωση από τους αγώνες που θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο.
Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι υγεία και ένας τρόπος να αντιμετωπίζουμε τα μικρά ή και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην εποχή μας. 

Α.Π.Σ. Απόλλων Εγλυκάδας          

Δεν υπάρχουν σχόλια: