Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ : Συνεχιζει ακάθεκτος στους 16 του θεσμού

Απόλλων Εγλυκάδας-Φλόγα Ροδιάς 6-0
 (2', 44' Χριστόπουλος, 20', 75' Σ. Βανάκας, 30 Φωτακόπουλος, 48' Ι. Βανάκας)
Διαιτητής : Ν. Μακρυπόδης


Σε ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική και με το σκορ να μιλάει από μόνο του, ο Απόλλων Εγλυκάδας κέρδισε εύκολα την Φλόγα Ροδιάς και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.


Η ομάδα της Εγλυκάδας μπήκε αρκετά σοβαρή και πειθαρχημένη μέσα στο γήπεδο, σεβόμενη την συμπαθέστατη ομάδα της Ροδιάς που πραγματοποιεί πολύ καλό πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία και που σε μερικές στιγμές του αγώνα έδειξε τις δικές τις καλές αρετές, έστω και αν βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και μετά της ήταν δύσκολο να πετύχει κάτι καλό.


Το σκορ για την ομάδα του Άρη Πλέγα άνοιξε μόλις στο 2’ ο Χριστόπουλος με όμορφο αριστερό πλασέ, για να έρθει με πανομοιότυπο τρόπο στο 20’ ο Σ. Βανάκας να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.


Στο 30’ ήταν η σειρά του Φωτακόπουλου με κεφαλιά ψαράκι και έπειτα από σέντρα του Σουγλέρη, να σημειώσει το 3-0, ενώ λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο και πάλι ο Χριστόπουλος σκόραρε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.


Στην επανάληψη και σχεδόν με την έναρξη της, ο Ι. Βανάκας με όμορφη κούρσα από τα αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του για το 5-0, ενώ το σκορ έκλεισε στο 75’ με τον Σ. Βανάκα να πετυχαίνει με πλασέ το 2ο προσωπικό του τέρμα, σημειώνοντας το τελικό 6-0.


Ο Απόλλων συνέχισε έστω και με αρκετές αλλαγές, με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο του Ρίου και δείχνει ότι συνέρχεται για τα καλά εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική η παρουσία του νεαρού Σάββα Βανάκα που πέτυχε δύο τέρματα αλλά και σταθερότατος για μια ακόμη φορά ο Γ. Ζερβογιάννης που χρησιμοποιήθηκε κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.


Συνέχεια το Σάββατο απέναντι στην Θύελλα, στην έναρξη του β’ γύρου του πρωταθλήματος.



ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Zερβογιάννης, Γ. Βανάκας (48΄ Θούας), Σπαθής, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Φωτακόπουλος, Ντινόπουλος, Κατεργάρης (56΄ Κλαουδάτος), Χριστόπουλος (50΄ Ραμόπουλος), Σουγλέρης, Σ. Βανάκας.
ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Σταμόπουλος, Cibaku, Αντωνόπουλος, Μπακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Πληθάκης (52΄ Κολοκυθάς), Κουνάβης (50΄ Χρυσανθακόπουλος), Λιακόπουλος (65΄ Λιακόπουλος), Φίλιας, Παπαδιονυσίου, Γεωργίου.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Ανεβάστε την ανάλυση σε 720 p για HD εικόνα)




Δεν υπάρχουν σχόλια: