Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Έμεινε όρθιος στο Σταυροδρόμι...


Φωτογραφική Επιμέλεια : Αποστόλης Νικολόπουλος

Τριταιικός-Απόλλων Εγλυκάδας 1-1
(35' Α. Καραβίας / 65' πεν. Σουγλέρης)

Μια ακόμα ισοπαλία πρόσθεσε στην βαθμολογική του συγκομιδή ο Απόλλων Εγλυκάδας, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Τριταιικό  στο Σταυροδρόμι. Είναι πραγματικό άξιο συζήτησης το γεγονός ότι η ομάδα της Εγλυκάδας σε 14 παιχνίδια, είναι αήττητη στα 10, έχοντας 4 ήττες και 9 ισοπαλίες συνολικά !! Ένα φαινόμενο πραγματικά για ‘’ρεκόρ γκίνες’’, που δεν συναντάς εύκολα.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο καλό στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο α’ μέρος και τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη.

Ο Απόλλων Εγλυκάδας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε στο πρώτο δεκάλεπτο να προηγείται με 0-2. Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόπουλος στο 5’ σούταρε απέναντι από τον Τσάμη, στέλνοντας την μπάλα επάνω του και στην συνέχεια  και συγκεκριμένα στο 9’ ο Κουραχάνης δεν κατάφερε να πλασάρει με επιτυχία των πορτιέρο των γηπεδούχων. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και έχασαν με την σειρά τους τις δικές τους καλές ευκαιρίες. Στο 25’ ο Λιόγκας βρέθηκε απέναντι από τον Αγοράκη με τον πορτιέρο του Απόλλωνα να του λέει όχι, ενώ στο 32’ ο Αλέκος Καραβίας αστόχησε σε γυριστό σούτ με΄σα από την μικρή περιοχή.

Και φτάσαμε στο 35’ όπου ο Τριταιικός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, σε μαρκάρισμα που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι ότι δεν υπήρξε παράβαση. Στην εκτέλεση του επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά η ατυχία που δέρνει τον φετινό Απόλλωνα, αφού η μπάλα κόντραρε σε πλάτη αμυντικού του τείχους και κατέληξε άδοξα για την ομάδα της Εγλυκάδας στην αριστερή γωνία, κάνοντας το 1-0.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και έψαξαν την ισοφάριση. Στο 60’ είχαμε καλή στιγμή για τον Τριταιικό να κάνει το 2-0 σε τετ α τετ του Μπαζάρογλου και απέκρουση του Αγοράκη και λίγα λεπτά αργότερα είχαμε πέναλντυ σε μαρκάρισμα του Σουγλέρη, σε μια απόφαση που διαμαρτυρήθηκαν αυτή την φορά οι γηπεδούχοι.

Στην εκτέλεση του, ο Σουγλέρης έγραψε το 1-1 και ισοφάρισε για λογαριασμό του Απόλλωνα.
Μέχρι και το τέλος είχαμε ακόμα κάποιες καλές στιγμές για τους Εγλυκαδιώτες, αλλά το σκορ έμεινε στο 1-1.

Ο Απόλλων για μια ακόμη φορά είχε πολλά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του στα οποία και το πλήρωσε. Ειδικά μετά το 10’ δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που θα πρέπει να κρατήσει είναι η εμφάνιση της επανάληψης που πραγματικά έδειξε πάθος να γυρίσει το παιχνίδι και αν ήταν λίγο πιο τυχερός (η λέξη αυτή πραγματικά τον έχει ξεχάσει στα φετινά παιχνίδια) θα μπορούσε να φύγει με το διπλό στις αποσκευές του και να πάρει το σημαντικό τρίποντο.

Η συνέχεια είναι και πάλι δύσκολη απέναντι στον Πανιώνιο/Αχιλλέα την ερχόμενη Κυριακή, όπως πλέον και κάθε παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπυ προς την παραμονή της ομάδας. Δυστυχώς, η ίδια η ομάδα έβαλε δύσκολα στο εαυτό της και θα πρέπει τώρα να βρει τρόπους να τα λύσει…..

ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ : Τσάμης, Βγενόπουλος, Νικολακόπουλος, Δ. Παπαδάτος, Γκιώνης, Η. Παπαδάτος, Β. Καραβίας, Λιόγκας (70’ Γεωργόπουλος), Μπαρτζάκλης (80’ Ρουγκαλάς), Α. Καραβίας, Μπαζάρογλου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ντινόπουλος, Ι. Βανάκας, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου (76’ Λαμπρόπουλος), Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης (46’ Κατεργάρης), Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος (66’ Θούας)

Πλάνα του καλού φίλου Αποστόλη Νικολόπουλου από τον αγώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια: