Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

17η Αγωνιστική : Βαριά ήττα στην Άβυθο (photos-video)


Θύελλα Αιγίου-Απόλλων Εγλυκάδας 4-1 (5', 20' Καραμήτσος, 57' Μάζης,82' Νταλάκος/ 75' Καφεντζής)

Διαιτητής : Τσαγκαράκης (Γεωργακόπουλος-Τσούρας)

Καλύτερη η Θύελλα Αιγίου, εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες του Απόλλων Εγλυκάδας και επικράτησε με το ευρύ 4-1, βελτιώνοντας την θέση της στην βαθμολογία.

Αντίθετα οι «μελανόλευκοι» του Δ. Σγούρα βρέθηκαν πλέον κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές αν θέλουν να παραμείνουν στην Α’ Κατηγορία.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αρκετό αέρα, αλλά οι δύο ομάδες κατάφεραν να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στο γήπεδο της Αβύθου.

Μόλις στο 5' ο Καραμήτσος άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος την καταπληκτική μπαλιά του Μάζη και την ολιγωρία στην άμυνα του Απόλλωνα.

Ο Απόλλων απάντησε στο 15' με το πλασέ του Δημητρακόπουλου να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Πράσινου.

Στο 17' το απευθείας κόρνερ του Μάζη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παπατάσσου, ενώ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 20' και πάλι με παρόμοιο τρόπο και με τον ίδιο σκορερ, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Στο 33' το καλό σουτ του Ασλανίδη πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πράσινου, με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57' λεπτό, η Θύελλα κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με πλασέ του Μάζη, εκμεταλλευόμενη και πάλι τα λάθη στην άμυνα της ομάδας της Εγλυκάδας.

Ο Απόλλων κατάφερε να μειώσει στο 75’ λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καφεντζή και λίγα λεπτά μετά παραλίγο να ξαναμπεί για τα καλά στο παιχνίδι, με τον Πράσινο να νικάει σε τετ α τετ τον Τσακριλή.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 82’ ο Νταλάκος, με την Θύελλα να φτάνει σε μια δίκαιη νίκη και τον Απόλλωνα να αρχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση για την συνέχεια.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ : Πράσινος, Σωτηρόπουλος, Παξιμάδης Α.,  Παξιμάδης Γ., Γιαννόπουλος, Λαλαής (67' Νταλάκος), Αρβανίτης (73' Μακρυγιάννης), Διαμαντόπουλος, Μάζης (81' Α. Λαλαής), Καραμήτσος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Παπατάσσος, Δρογγίτης, Παντελής, Κώστας (61' Χαλκιόπουλος), Βασιλακόπουλος, Δημητρακόπουλος, Τσακριλής, Ασλανίδης, Σώζος, Μαντάς (64' Καφεντζής), Σταματέλος (75' Γκούρλας)

17η Αγωνιστική : Θύελλα Αιγίου-Απόλλων Εγλυκάδας 4-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: