Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

16η Αγωνιστική : "Έφραγμα" στις καθυστερήσεις


Απόλλων Εγλυκάδας-Νίκη Προαστείου 0-1 (91' νδρεόπουλος)

Διαιτητής : Μέρμηγκας (Μεϊντανάς-Τραγουλιάς)

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής η Νίκη Προαστίου επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Εγλυκάδας στο «Κώστας Ζάρρας» και αποσπάστηκε στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης σε φάση διαρκείας.

Οι Εγλυκαδιώτες «φωνάζουν» για την φάση στο 39ο λεπτό, όταν ο Δημήτρης Γελάσιος, έκανε ωραία ενέργεια και ανατράπηκε, όπως υποστηρίζουν από αμυντικό των φιλοξενούμενων, μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι δεν δόθηκε με τον ρέφερι Νίκο Μέρμηγκα να συνεχίζει κανονικά το ματς.

Άτυχοι οι φιλοξενούμενοι, αφού είχαν δύο δοκάρια με τους Ανδρεόπουλο στο 50΄ και τον Σμπόρα στο 68΄.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σγούρα παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και καλείται να πάρει βαθμούς στις δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις που ακολουθούν με Θύελλα Αιγίου και Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας): Παπατάσσος, Ι.Βανάκας, Φωτακόπουλος, Βασιλακόπουλος, Καφεντζής (70΄Χαλκιόπουλος), Γελάσιος, Σώζος, Παντελής (83΄ Καραμάνης), Δημητρακόπουλος, Μαντάς, Τσακριλής (65΄ Σταματέλος).
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Πατρώνης-Χ. Ράντος): Δημόπουλος, Πολύδωρος, Σμπόρας, Λίλας, Νταλαμάρας, Χριστοδουλόπουλος, Σπηλιόπουλος (63’ Οικονόμου), Μουστακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Παπαναγόπουλος (90’ Βέρρας), Δήμας (77’ Αυγέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: