Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

15η Αγωνιστική : Ήττα που δεν έπρεπε να γίνει (photos-video)


Απόλλων Συνοικισμού-Απόλλων Εγλυκάδας 2-1 (11' πεν. Κολλάρος, 15' Κάρμας / 90' Μαντάς)

Διαιτητής : Π. Τσιρογιάννης (Χ. Τσιρογιάννης-Νικολακόπουλος)

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Απόλλων Συνοικισμού απέναντι στον συνώνυμο της Εγλυκάδας και συνεχίζει να βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια του πεψταθλήματος.

Στο 11' λεπτό και σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Καρμάς σε προσπάθεια του μέσα στην περιοχή κέρδισε το πέναλτι από τον Ανδριακόπουλο, με τον Κολλάρο να ευστοχεί στην εκτέλεση του και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Συνοικισμού.

Στο 15' λεπτό η ομάδα της Εγλυκάδας δέχθηκε ένα "αστείο" γκολ, αφού στο γύρισμα του Γιάννη Βανάκα προς τον Παπατάσσο και στην προσπάθεια του τελευταίου να διώξει την μπάλα, αυτή βρήκε στον Κάρμα και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Στο 25' λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, αφού στο σουτ του Κολλάρου έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έτσι έχασαν την ευκαιρία να "καθαρίσουν" από νωρίς τον αγώνα.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι "ξύπνησαν" και άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν στον αγώνα.

Στο 30' το καλό φάουλ του Μαντά πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Παπαδημητρόπουλου, ενώ στο 35' ο Τσακριλής έχασε την μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ να μειώσει το σκορ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να απεκρούει σωτήρια.

Στο 38' είχαμε νέα καλή στιγμή για την ομάδα της Εγλυκάδας, όταν ο νεοαποκτηθείς Σώζος πέρασε από αριστερά όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη προς το τέρμα.

Στο β' μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 48' λεπτό για τους γηπεδούχους, όταν το πλασέ του Κάρμα έφυγε άουτ, με τον Απόλλωνα να απαντάει στο 60' με το πλασέ μέσα από την περιοχή του Μαντά να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδημητρόπουλου.

Στο 60' ο πορτιέρο του Απόλλων Συνοικισμού μπλόκαρε εύκολα το φάουλ του Δημητρακόπουλου, ενώ το ίδιο έπραξε και στο 63' λεπτό και στο αδύναμο πλασέ του Τσακριλή.

Στο 66' λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε διεκδίκηση του Μικέ με τον Χαλκιόπουλο, σε μια φάση που όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο πολύπειρος αμυντικός των γηπεδούχων δεν βρίκει καθόλου την μπάλα στην προσπάθεια που κάνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δύσκολα δίνεται και μια τέτοια παράβαση.

Στο 75' λεπτό ο Παντελής έχασε τεράστια ευκαιρία μέσα από την περιοχή, με το σουτ που επιχείρησε να περνάει ελάχιστα άουτ, με την απάντηση για τους γηπεδούχους να έρχεται στο 80' με το καλό φάουλ του Μικέ που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπατάσσου.

Στο 84' ο Παπατάσσος έδιωξε όμορφα το καλό σουτ του Κάρμα, για να φτάσουμε στο 86' όπου οι Εγλυκαδιώτες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τρακαδά επάνω στον Τσακριλή. Όπως φαίνεται στο βίντεο, αν υπάρχει παράβαση, αυτή έχει γίνει εκτός περιοχής και στην περίπτωση που την σφύριζε ο κ. Τσιρογιάννης, θα ήταν απλά φάουλ επάνω στην γραμμή

Το γκολ που άξιζε ο Απόλλων Εγλυκάδας ήρθε τελικά στο 90' λεπτό, όταν από την σέντρα του Γελάσιου, ο Μαντάς με κεφαλιά "ψαράκι" μείωσε σε 2-1, αλλά πλέον ήταν αργά για τους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα και τους γηπεδούχους να παίρνουν μεγάλη νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ: Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς, Κοτσάφτης, Βλάχος (75' Παπαβραμόπουλος), Μικές, Βερβέρογλου, Θεοτοκάτος, Παπαδιονυσίου (85' Σπηλιωτόπουλος), Κολλάρος, Κάρμας, Μπακατσέλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Παπατάσσος, Ι. Βανάκας, Φωτακόπουλος (70' Δρογγίτης), Χαλκιόπουλος, Γελάσιος, Ανδριακόπουλος (56' Βασιλακόπουλος), Σώζος, Παντελής, Δημητρακόπουλος, Μαντάς, Τσακριλής

15η Αγωνιστική : Απόλλων Συνοικισμού-Απόλλων Εγλυκάδας 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: