Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

14η Αγωνιστική : Κάκιστη εμφάνιση και βαριά ήττα (photos-video)


Απόλλων Εγλυκάδας-Λιμνοχώρι 1-5 (35' Καφετζής /23' Σχοινάς, 26΄ Μπακούλιας, 38' 
Αθανασόπουλος, 68' Γερασιμόπουλος, 89' Λαζανάς)

Διαιτητής : Ανδριανός (Γεωργακόπουλος-Γιαραλής)

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το Λιμνοχώρι στο «Κ. Ζάρρας» απέναντι στον Απόλλων Εγλυκάδας, κερδίζοντας με το ευρύ 1-5 και μένοντας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και στηριζόμενη στους έμπειρους ποδοσφαιριστές της, κέρδισε εύκολα την νεανική ομάδα της Εγλυκάδας που δεν παρουσίασε καθόλου καλό πρόσωπο.

Στο 15' σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα, όταν ο Α. Γερασιμόπουλος με καλό φαλτσαριστό σουτ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπατάσσου.

Αντίθετα αυτό έγινε στο 23' λεπτό, όταν το καλό σουτ του Τάκη Σχοινά κατευθύνθηκε επιτυχώς στην αριστερή γωνία του πορτιέρο του Απόλλωνα, ανοίγοντας το σκορ και σημειώνοντας το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα, οι "πράσινοι" του Ανδρέα Ανδρούτσου διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο Οικονομόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, οι αμυντικοί του Απόλλωνα ολιγόρησαν να διώξουν την μπάλα και ο Μπακούλιας με προβολή έγραψε το 0-2.

Στο 30' το αδύναμο σουτ του Δημητρακόπουλο μπλόκαρε εύκολα ο Μούζος, για να φτάσουμε στο 35' λεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ του Τσακριλή, ο Καφεντζής με προβολή μείωσε για την ομάδα της Εγλυκάδας σε 1-2.

Στο 38' λεπτό η τύχη γύρισε την πλάτη στους γηπεδούχους, αφού στο σουτ του Αθανασόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Καφεντζή και "καρφώθηκε" στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Παπατάσσου, με το σκορ να ανεβαίνει στο 1-3.

Λίγο πριν την εκπνοή του α' μερους, το Λιμνοχώρι έχασε την ευκαιρία για το 1-4, με το σουτ του Σχοινά να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία του Παπατάσσου.

Στο β' μέρος ο Απόλλων προσπάθησε να ξαναμπεί χωρίς επιτυχία στον αγώνα και στο 55' λεπτό είχε καλή στιγμή με τον Τσακριλή να μην μπορεί να νικήσει τον Μούζο που μπλόκαρε σταθερά.

Στο 62' ήταν η σειρά του Σ. Βανάκα να χάσει καλή ευκαιρία, όταν σε κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα επάνω στον Μούζο, την στιγμή που το Λιμνοχώρι είχε την δική του μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Λαζανά, το οποίο πρόλαβε σωτήρια ο Μαντάς και με προβολή έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ (φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι για οφσάιντ)

Στο 68' λεπτό το Λιμνοχώρι σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ, όταν ο Μπακούλιας τροφοδότησε άψογα τον Γερασιμόπουλο και αυτός με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 89' ο Λαζανάς, με εξίσου όμορφο αριστερό σουτ στην αριστερή γωνία του Παπατάσσου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας): Παπατάσσος, Ι.Βανάκας, Νικολόπουλος, Χαλκιόπουλος, Καφεντζής, Γελάσιος, Δρογγίτης (39΄ Σ.Βανάκας), Δημητρακόπουλος (67΄ Γ. Βανάκας), Παντελής (71΄Καραμάνης), Μαντάς, Τσακριλής.
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Α.Ανδρούτσος):  Μούζος, Χ.Γερασιμόπουλος (75΄Παναγόπουλος), Ν. Μπεκίρης (69΄Παρασκευόπουλος), Αθανασόπουλος, Β. Μπεκίρης, Α.Σέρμπος, Α.Γερασιμόπουλος, Οικονομόπουλος (58΄ Γ.Σέρμπος), Λαζανάς, Σχοινάς, Μπακούλιας.

14η Αγωνιστική : Απόλλων Εγλυκάδας-Λιμνοχώρι 1-5

Δεν υπάρχουν σχόλια: