Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ........


Ιούνιος 2009 : Ξεκινάει σαν μια ιδέα. Μια σκέψη να αναδείξουμε την ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας. Μια ελπίδα να μάθουμε στους νέους της συνοικίας μας την ιστορία του συλλόγου αλλά και στους παλιούς να θυμηθούν μεγάλες στιγμές του παρελθόντος μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Στην αρχή υπήρχαν οι φυσιολογικές δυσκολίες. Σιγά σιγά και με υπομονή καταφέραμε να στήσουμε κάτι όμορφο που να έκανε τον επισκέπτη να πεί μια καλή κουβέντα. Το καταφέραμε
Ιούνιος 2011 : Είμαστε ακόμα εδω. Πιο δυνατοί, με μεγαλύτερη προσπάθεια και όρεξη. Και αυτό γιατί εσείς μας αγαπήσατε. Γίνατε κομμάτι αυτού του μπλόκ. Μας δώσατε κουράγιο να συνεχίσουμε δυνατά. Να εμπλουτίσουμε τις ιδέες μας, να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της σελίδας. Σας ευχαριστούμε όλους και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο για 3ο πλέον χρόνο.

** Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Σαρρή για την στήριξη που παρέχει σε αυτήν την σελίδα, τον Αποστόλη Νικολόπουλο, τους ''Ταλιμπάν'' Γιάννη Γεωργακόπουλο και Ανδρέα Σπυρόπουλο για την προβολή κατά καιρούς της σελίδας μας μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής τους, τον Νίκο Παπαστεφανάτο για τον ίδιο ακριβώς λόγο και φυσικά την κ. Ρούλα Στίγκα για τα στιγμιότυπα της εκπομπής της που μας πρόσφερε όλη την χρονιά. Επίσης όσα παιδιά της ομάδας βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο για να μαζευτεί υλικό από παιχνίδια των πρωταθλημάτων και να παρουσιαστεί στην σελίδα. Να είστε όλοι καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: