Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΛΛΩΝ 2010/2011-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝ....ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2


Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους, διεξήχθη την Τετάρτη το βράδυ στο Αθλητικό Πάρκο. Αντιμέτωποι ήρθαν ο Απόλλων 2010-2011 με τους Παλαίμαχους της ομάδας, οι οποίοι απέδειξαν ότι όσο και να περάσουν τα χρόνια, η τέχνη της μπάλας δεν ξεχνιέται. Ένα βράδυ που η ομάδα θέλησε να γιορτάσει με έναν διαφορετικό τρόπο την άνοδο της στην Α' Κατηγορία και που θύμισε παλιές εποχές της. Νικητές....οι παλαίμαχοι στην διαδικασία των πέναλντι, αφού η κανονική διάρκεια έληξε 8-8.
Το παιχνίδι έγινε με πολύ ευχάριστη διάθεση και υπήρχαν αρκετές όμορφες στιγμές σε αυτό. Διαιτητής....προπονητής αλλά και καμεραμάν ήταν ο Θόδωρος Σουγλέρης..!!
Πρωταγωνιστής για τους...παλιούς ο Γιώργος Ζάρλας που σημείωσε 5 τέρματα και έδειξε ότι μπορεί ακόμα να αγωνιστεί, αλλά και ο Νίκος Βελαίτης ώς....τερματοφύλακας που απέδειξε ότι άνετα ''έτρωγε'' όλα αυτά τα χρόνια τον Αγοράκη....!!!! ''Ογκόλιθος'' στο κέντρο ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος που ''έριξε'' πολύ ξύλο στους αντιπάλους του..!!. ''Σίφουνας'' στην επίθεση ο Νίκος Τσίρκας, ''βιρτουόζος'' της μπάλας ο Θανάσης Αποστολόπουλος, ενώ ''απροσπέλαστος'' από τα αριστερά ο Γιώργος Ψυχογιός...!! Σε ιδιαίτερα ''άριστη'' κατάσταση οι Αιμίλιος Ρουμελιώτης και Kώστας Σταυρόπουλος, ενώ ο Λάκης Τζουραμάνης ''κράτησε'' το κέντρο της ομάδας.
Στην κερκίδα...σύσσωμες φυσικά και οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών.

ΑΠΟΛΛΩΝ 2010-2011 : Παπανδρεόπουλος, Ραμόπουλος, Βάρελης, Κατεργάρης, Νικολόπουλος Β., Παναγόπουλος, Γ. Αβραμόπουλος, Γιαννόπουλος, Σιάγκρης
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝ : Βελαίτης, Αγοράκης, Ρουμελιώτης, Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Τζουραμάνης, Γιώργος Ψυχογιός, Τσίρκας, Θεοδωρόπουλος, Ζάρλας, Γιάννης Ψυχογιός

Η μεγάλη......είσοδος των Παλαιμάχων


Φάσεις από τον συγκλονιστικό....αγώνα


Το...ημίχρονο


Η μεγάλη στιγμή......(τα πέναλντι)


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η Ομάδα των Παλαιμάχων

Όρθιοι από αριστερά : Ρουμελιώτης, Γ. Αβραμόπουλος, Αγοράκης, Βελαίτης, Ζάρλας, Θεοδωρόπουλος
Καθιστοί από αριστερά : Αποστολόπουλος, Τσίρκας, Τζουραμάνης, Σταυρόπουλος, Ψυχογιός

Νίκος Τσίρκας, Γιώργος Ζάρλας

Κώστας Σταυρόπουλος

Αιμίλιος Ρουμελιώτης, Γιάννης Αβραμόπουλος

Αιμίλιος Ρουμελιώτης, Γιάννης Αβραμόπουλος, Λάκης Τζουραμάνης

Κώστας Αγοράκης.....και υιός..!!

Σταύρος Θεοδωρόπουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια: