Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Πάτρα 21/6/2011

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Είμαστε υποχρεωμένοι να εξηγήσουμε τους λόγους για την μη παρουσία μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΑ την Τρίτη 21 Ιουνίου, το οποίο θεωρούμε ΑΚΥΡΟ και ΠΑΡΑΤΥΠΟ, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΣΑ.
Το καταστατικό (άρθρο 33) προβλέπει υποχρεωτική ενημέρωση των μελών του Δ,Σ, τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα και αυτή να γίνεται εγγράφως, κάτι το οποίο ΔΕΝ έγινε. Αντιθέτως, η ενημέρωση έγινε τηλεφωνικώς, μόλις μια ημέρα νωρίτερα.
Κατά συνέπεια, θεωρούμε ΑΚΥΡΕΣ και ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ όποιες αποφάσεις λήφθηκαν στο εν λόγω Συμβούλιο.
Είναι, δε, απορίας άξιον πως ο κ. Κοζιώρης κάλεσε αυτό το Συμβούλιο με αυτές τις παρατυπίες, ενώ ο ίδιος απέφευγε έντεχνα το τελευταίο διάστημα να ορίσει διοικητικό συμβούλιο, επικαλούμενος κωλύματα του ίδιου άρθρου.   
Προφανώς, κάθε φορά που ένιωθε ότι τρίζει η καρέκλα του και ήταν … στριμωγμένος στα σχοινιά, προσέφευγε στο τι προβλέπει το καταστατικό.
Θεωρούμε φαρσοκωμωδία τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ΕΠΣ Αχαΐας, με κύριο υπεύθυνο τον κ. Κοζιώρη και ζητούμε από τα σωματεία – μέλη της ΕΠΣΑ να δώσουν το παρών στην Γενική Συνέλευση και να ακουστεί η δική τους φωνή.
Η όλη συμπεριφορά του κ. Κοζιώρη προσβάλλει το ήθος και την δημοκρατία όλων των Αχαϊκών σωματείων και των παραγόντων τους.

                                                                  

Για την «Ενωση Για Ολους»

Δημήτρης Σαρρής
Ανδρέας Πλιάτσικας

Δημήτρης Μπαλαφούτης  

Δεν υπάρχουν σχόλια: