Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 2012


Η πρώτη γιορτή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που διοργάνωσε ο ΣΕΠΑ σε συνεργασία με την ΕΠΣΑ, πέρασε πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαίας και η συγκεκριμένη εκδήλωση άγγιξε το τέλειο, αφού οι περισσότεροι παίκτες από Α και Α1 ΕΠΣΑ, που αναδείχθηκαν από τις ψηφοφορίες του http://www.apolloneglykadas.com/, http://talibanews.wordpress.com/, www.opionpareihbala.gr, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν την τελετή με την παρουσία τους.
Βέβαια, για να λέμε «τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη», κάποιοι ποδοσφαιριστές έλαμψαν δια της απουσίας τους και μάλιστα δεν ειδοποίησαν καν πως δεν θα δηλώσουν το παρόν. Παρόλα αυτά, η 1η γιορτή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή γέμισε χαρά και ενθουσιασμό, όλους όσοι την οργάνωσαν και συμμετείχαν, ενώ ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα (150 άτομα περίπου), αν και υφίστατο αργία και πολύς κόσμος έλειπε από το σαββατοκύριακο.
Για την ιστορία, οι καλύτεροι της Α ΕΠΣΑ επιβλήθηκαν των αντίστοιχων της Α1 ΕΠΣΑ με 3-2, με τέρμα που σημειώθηκε στο τέλος της συνάντησης. Ο αγώνας διήρκησε 70 λεπτά (2 35λεπτα ημίχρονα) και συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Επίσης, στο ημίχρονο έδωσαν φιλικό αγώνα ενός ημιώρου, οι ακαδημίες της Νίκης Προαστείου με τις αντίστοιχες της Θύελλας Πατρών (η Νίκη επιβλήθηκε με 1-0) και βραβεύτηκαν οι πρώτοι σκόρερ των ομάδων μας, που συμμετείχαν στη Δ΄ Εθνική (Μπούνας, Βασιλαντωνόπουλος, Δημητρακόπουλος, Πανταζής-όλοι από 11 γκολ).
Στο τέλος, μετάλλια και διπλώματα για την αναμνηστική συμμετοχή στη σημερινή γιορτή, κατέβαλλαν οι παίκτες της Α και της Α1 ΕΠΣΑ και η γιορτή έκλεισε με ένα μίνι λόγο του πρόεδρου του ΣΕΠΑ, Δημήτρη Κόμπλα. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Δημήτρης Σαρρής, ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας (http://www.apolloneglykadas.com/, http://talibanews.wordpress.com/, www.opionpareihbala.gr,) κάλυψαν στο έπακρο την γιορτή, με συνεντεύξεις στο ημίχρονο, φωτογραφίες και πολλά άλλα.
Ελπίζουμε η συγκεκριμένη εκδήλωση να καθιερωθεί και κάθε χρόνο με τη λήξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ, να λαμβάνει χώρα το εν λόγω δρώμενο, που είναι εξαιρετικό (κατά την γνώμη μου), ειδικά για τα παιδιά, που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της πόλης μας.


Σκόρερ : Κατσαρέλιας, Μπερτσιάς (πεν), Θ. Λαμπρόπουλος / Καραπαναγιώτης (αυτ), Κοντάρης

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Νίκος Πατρώνης): Μπαρδάκης, Τεμπονέρας, Παπουτσής, Καραπαναγιώτης, Νεκ. Μπερτσιάς, Κασπίρης, Σ. Λαμπρόπουλος, Νικ. Μπερτσιάς, Αθανασόπουλος, Γεράνιος, Κατσαρέλιας. Επαιξαν και οι Γεωργακόπουλος, Κούντας, Θ. Λαμπρόπουλος, Ανωγιάτης.
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Αρης Πλέγας): Δίπλας, Κοντάρης, Στούπας, Ζαφείρας, Γαρουφαλής, Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης, Φουρφουρής, Φράγγος, Ροδόπουλος, Αθανασόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντινόπουλος, Βάρας, Λουκόπουλος








Δεν υπάρχουν σχόλια: