Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΠΑΤΡΙΝΟΙ.....ΣΤΟ EURO 2012


Αρκετοί Πατρινοί φίλοι βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην Πολωνία και στο Euro που διεξάγεται για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας. Συγκεκριμένα το Βρότσλαβ όπου διεξήχθη ο 2ος αγώνας της Εθνικής μας απέναντι στην Τσεχία, είχε έντονο Πατρινό χρώμα, με το παρών εκεί να δίνουν οι παρακάτω φίλοι της πόλης μας :
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας κ. Γιώργος Σταυρόπουλος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ Δημήτρη Σαρρή και Δημήτρη Μπαλαφούτη, ο αθλητικός συντάκτης της ''Πελοποννήσου'' Βαγγέλης Γερογιάννης, οι προπονητές Μάριος Καπετανάκης, Κώστας Καλπουζάνης και Σάκης Μπαβιώλης, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Βογιατζής, ο φροντιστής της Θύελλας Σάκης Ρίκος, ο παλιός διαιτητής Βασίλης Μεσσαλάς και ο Σπύρος Βασιλάκης, πρώην μέλος της ΕΠΣ Αχαίας.
Από όλους τους παραπάνω, ο ''τυχερός'' ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας κ. Γιώργος Σταυρόπουλος που έμεινε και για τον νικηφόρο χτεσινό αγώνα με την Ρωσία και παρακολούθησε από κοντά την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: