Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΚΙΑ


Είναι από τις φορές που ξεκινώντας να γράψεις ένα άρθρο, νιώθεις τόσο όμορφα ξέροντας ότι αυτό που θα αναφερθείς ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς και συμπόνιας στις δύσκολες μέρες που ζούμε, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες είναι ενωμένοι και μπορούν ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο, σε έναν συνάνθρωπο μας που δίνει τον δικό του αγώνα για να ζήσει. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο συνάνθρωπος είναι ένα μικρό παιδάκι ηλικίας μόλις 16 μηνών, που η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και που ζητάει την δική μας απλή βοήθεια για να τα καταφέρει.
Ο λόγος είναι για την μικρή Λουκία και τον φιλανθρωπικό αγώνα που έδωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού απέναντι στην αντίστοιχη γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου.
Γύρω στους 250 συνανθρώπους μας βρέθηκαν στις κερκίδες του ''Α. Κάνιστρας'' να συμπαρασταθούν στον δύσκολο αγώνα της Λουκίας και απόλαυσαν τα κορίτσια των δύο ομάδων να προσφέρουν το δικό τους θέαμα.
Στα πολύ όμορφα happening του αγώνα ήταν η εξαιρετική είσοδος της μπάλας του αγώνα από ψηλά, αφού Πατρινός αλεξιπτωτιστής την πέταξε από τον ουρανό πριν ο ίδιος προσγειωθεί καταχειροκροτούμενος στο γήπεδο. Ένα πραγματικά σπάνιας ομορφιάς happening που απόλαυσαν όσοι μικροί και μεγάλοι φίλοι βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ένα μεγάλο μπράβο στις δύο ομάδες αλλά και στους διοργανωτές του συγκεκριμένου αγώνα, με την ευχή όλων η μικρή Λουκία να βγει ΝΙΚΗΤΡΙΑ !!

Δείτε πλάνα από το α' μέρος του αγώνα (ανεβάστε την ανάλυση σε HD 720p εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: