Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Λευκή ισοπαλία με την Νίκη Προαστείου



Γήπεδο ‘’Α. Κάνιστρας’’, Ώρα 16.00 
Απόλλων Εγλυκάδας-Νίκη Προαστείου 0-0 
Αποβολή : 47’ Ανδριακόπουλος
Διαιτητής : Α. Καμζόλας


Μέτριο παιχνίδι διεξήχθη στο ‘’Α. Κάνιστρας’’ ανάμεσα στον Απόλλων Εγλυκάδας και την Νίκη Προαστείου.
Οι γηπεδούχοι δεν θύμισαν σε κανένα σημείο του αγώνα την ομάδα των δύο προηγούμενων αγωνιστικών, βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα και θα πρέπει να αισθάνονται και ικανοποιημένοι που κατάφεραν να πάρουν και τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο α’ μέρος, οι έδειξαν μερικά πράγματα μέχρι το 10’ και έπειτα πραγματοποίησαν μια κακή εμφάνιση. Είχαν δύο καλές στιγμές με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο και στην συνέχεια η Νίκη πήρε τα ‘’ηνία’’ του αγώνα και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Κώστα Φλωράτο και Κουργιαλή, με το 0-0 να μένει και να οδηγεί τις ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο β’ μέρος ήρθε η φάση που άλλαξε τις ισσοροπίες του αγώνα, όταν στο 47’ ο Ανδριακόπουλος προσπάθησε να ανακόψει αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα από τον Αλέξη Καμζόλα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Αυτό ανάγκασε την ομάδα της Εγλυκάδας να κλειστεί στα καρέ της και παίζοντας πραγματικά ψυχωμένα, κατάφερε να κρατήσει το 0-0, παρά το γεγονός ότι η Νίκη είχε 2-3 καλές στιγμές να σκοράρει. Πάντως την μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαν οι γηπεδούχοι στο 65’ σε κεφαλιά του Ραμόπουλου, στην οποία η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αντωνόπουλου.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ι. Βανάκας (60’ Κουραχάνης), Κατεργάρης, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Ντινόπουλος, Μαντάς (60’ Σπαθής), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (52’ Φωτακόπουλος), Ραμόπουλος
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ : Β. Αντωνόπουλος, Στάμος (58’ Καπετανάκος), Ασκούνης (72’ Παρασκεύας), Γκέκα, Γ. Αντωνόπουλος, Παπαπαναγόπουλος, Κολλιόπουλος, Κ. Φλωράτος, Μπαρλής, Μπουχάγιερ (40’ Μάγκος), Κουργιαλής

Το φωτογραφικό υλικό του αγώνα είναι από το www.topikopatras.gr to οποιο και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: