Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Κόλλησε στα ''Χ''...


Ευχαριστούμε πολύ το www.topikopatras.gr για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού

Απόλλων Εγλυκάδας-Λιμνοχώρι 1-1
(44' Ραμόπουλος / 45' Χρυσανθόπουλος)
Διαιτητής : Μπεζεριάνος

Για 4η συνεχόμενη αγωνιστική, ο Απόλλων Εγλυκάδας δεν καταφέρνει να πάρει την νίκη και ''κολλάει'' στην ισοπαλία απέναντι στο Λιμνοχώρι.
Οι ομάδες πρόσφεραν σε γενικές γραμμές ένα μέτριο θέαμα και σε αυτό συνετέλεσε και ο δυνατός αέρας που φύσαγε στο ''Α. Κάνιστρας''. Το Λιμνοχώρι είχε την υπεροχή στο α' μέρος, με τον αέρα να είναι υπέρ του και να το βοηθάει να αναπτυχθεί καλύτερα από τους γηπεδούχους που έτσι και αλλιώς βρέθηκαν σε πάρα πολύ κακή ημέρα. Στο 10' είχαμε την πρώτη απειλή για τους φιλοξενούμενους, με το φάουλ του Σέρμπου να παίρνει δυνατή τροχιά προς το τέρμα και να μπλοκάρει σταθερά ο Αγοράκης. Η απάντηση ήρθε στο 17' με τον Ραμόπουλο να γυρίζει αλλά να μην πλασάρει σωστά και τον Κανελλόπουλο να διώχνει την μπάλα. Στο 28' είχαμε πολύ καλό σούτ του Μπεκίρη στην γωνία του Αγοράκη ο οποίος απέκρουσε και πάλι, ενώ η απάντηση και πάλι των γηπεδούχων ήρθε με τον Χριστόπουλο να αστοχεί εξ επαφής σε σούτ και έπειτα από σέντρα του Νικολόπουλου.
Φτάνουμε στο 44' όπου σε εκτέλεση φάουλ του Φωτακόπουλου, ο Ραμόπουλος προλαβαίνει την έξοδο του Κανελλόπουλου και με κεφαλιά ανοίγει το σκόρ για την ομάδα της Εγλυκάδας. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκόρ, ήρθε 1 λεπτό μετά η ισοφάριση με πλασέ μέσα από την περιοχή του Χρυσανθόπουλου, μέσα σε έξαλλους πανυγηρισμούς των φιλοξενούμενων.
Στο β' μέρος ο ρυθμός παρέμεινε ο ίδιος, σε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι. Ο Απόλλων ανέβασε λίγο την απόδοση του και έχοντας αυτή την φορά τον αέρα υπέρ του προσπάθησε να πάρει την νίκη. Στο 60' ο Ραμόπουλος πλάσαρε με τον Κανελλόπουλο να διώχνει σωτήρια, ενώ στο 65' το ίδιο έκανε και ο Αγοράκης σε εξ επαφής σούτ του Γερασιμόπουλου και έπειτα από λάθος διώξιμο στην άμυνα της ομάδας της Εγλυκάδας. Στο 75' ο Βανάκας έκανε όμορφη κούρσα από τα δεξιά και το σούτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Η απάντηση ήρθε στο 85' για το Λιμνοχώρι όταν ο Αλεξανδρόπουλος με έξυπνο δυνατό σούτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό γάμα της εστίας του Αγοράκη.
Στο 93' έγινε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλντυ, με τον Ραμόπουλο να φαίνεται να ''τσιμπάει'' την μπάλα και αμυντικό της ομάδας του Λιμνοχωρίου να του παίρνει τα πόδια, με τον Μπεζεριάνο να λέει παίζεται.
Έτσι τελείωσε το παιχνίδι, με το αποτέλεσμα να είναι δίκαιο και τον Απόλλωνα να κολλάει για 4η σερί αγωνιστική στην ισοπαλία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ι. Βανάκας, Νικολόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης (80' Σ. Βανάκας), Φωτακόπουλος (70' Μαντάς), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ : Κανελλόπουλος, Μεντζελόπουλος, Κατσένος (58' Καλιάμης), Γκιώνης, Γ. Σέρμπος, Α. Σέρμπος, Γκοτσούλιας, Μπεκίρης (68' Α. Γερασιμόπουλος), Χρυσανθόπουλος, Α. Γερασιμόπουλος, Παναγόπουλος (46' Αλεξανδρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: