Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Μάγκες.....ώρα να ξυπνήσουμε !!

Ευχαριστούμε τον καλό φίλο Δημήτρη και το topikopatras για την παραχώρηση των φωτογραφιών από τον αγώνα

Απόλλων Εγλυκάδας-Αχαιός Σαραβαλίου 1-3
(83' Χριστόπουλος / 22' Λάμπρου, 63' Μπάλας, 71' Αντωνόπουλος)
Διαιτητής : Νίκος Μακρυπόδης

Την ήττα με 3-1 γνώρισε στο ''Α. Κάνιστρας'' ο Απόλλων Εγλυκάδας, απέναντι στην ομάδα του Αχαιού Σαραβαλίου και θα πρέπει να ξυπνήσει γρήγορα από τον ''ποδοσφαιρικό λήθαργο'' που έχει πέσει πριν να είναι αργά. 

Και σίγουρα, οι γηπεδούχοι έπαιζαν με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αλλά προβληματίζει η καθίζηση, η απογοήτευση και ο τρόπος που δέχονται τα τέρματα σε κάθε αγώνα. Πίστη υπάρχει στην ομάδα, αγωνιστική αξία επίσης, αλλά αυτά θα πρέπει επιτέλους να βγούν στο γήπεδο και ο καθένας από την πλευρά του να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Και το λέμε αυτό γιατί απλά η ομάδα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ''αδικούν τους εαυτούς'' τους και ρίχνουν στο ''καλάθι των αχρήστων'' όλες αυτές τις ώρες και τον κόπο που αφιερώνουν για τις προπονήσεις. 

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και θεωρούμε ακόμα και τώρα ότι έχει το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων. Είμαστε σίγουροι ότι ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και από την ερχόμενη Δευτέρα θα προσπαθήσει να αλλάξει την προσωπική του εικόνα και την γενικότερη της ομάδας. Αυτά και προχωράμε στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο παιχνίδι χωρίς να εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα, απέναντι στον Απόλλωνα που προσπάθησε αλλά είναι φανερό ότι βρίσκεται πολύ μακριά από το καλό πρόσωπο που μπορεί σαν ομάδα να δείξει.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με τον Φραντζή στο 10’ να πλασάρει τον Αγοράκη με τον τελευταίο να μπλοκάρει σταθερά. Ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος επιθετικός του Αχαιού, το κατάφερε ο νεαρός Λάμπρου που με έξοχη ενέργεια από τα δεξιά, πλάσαρε στην κλειστή του γωνία τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, ανοίγοντας στο 22’ το σκορ στον αγώνα.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε σε σούτ του Ραμόπουλου στο 35’ που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με σούτ του Κασπίρη που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο β’ μέρος ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και με την είσοδο του Σουγλέρη έμοιαζε ικανός να πετύχει την μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι. Στο 60’ ο Χριστόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι και λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι το ‘’πλήρωσαν’’ αφού από εκτέλεση κόρνερ του Αχαιού, ο Μπάλας πήρε μέσα από την μικρή περιοχή την κεφαλιά και έβαλε τον Αχαιό μπροστά με δύο τέρματα διαφορά, σε ένα σημείο που η ομάδα του Δημήτρη Σγούρα δεν ήταν καλύτερη. Από το 0-2 και έπειτα, οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν  και έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Αχαιού να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο.

Στο  71’  Αντωνόπουλος με σούτ έγραψε το 0-3, ενώ στο 74’ και στο 80’ σε ισάριθμα τετ α τετ, νικήθηκε από τον Αγοράκη  και  δεν κατάφερε να σημειώσει χατ-τρίκ στο παιχνίδι.
Ο Απόλλωνας μείωσε στο 83’ σε 1-3 με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο, ενώ στο 93’ κατάφερε με τον Ραμόπουλο να πετύχει ακόμα ένα τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Καλή η διαιτησία του κ. Νίκου Μακρυπόδη και των βοηθών του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Βανάκας, Κατεργάρης, Λαμπρόπουλος, Παπαστεργίου (68΄ Γιαννόπουλος), Ντινόπουλος (80΄ Κλαουδάτος), Ανδριακόπουλος, Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος (51΄ Σουγλέρης), Ραμόπουλος.
AXAIOΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ : Μπαρδάκης, Διαμαντόπουλος, Μαρίδης, Μπάλας, Σωτηρόπουλος Α., Ξυπολιάς, Κασπίρης, Σπαθής (76΄ Σωτηρόπουλος Κ.), Φραντζής (65΄ Αντωνόπουλος), Αλεξόπουλος (80΄ Κολλιός), Λάμπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: