Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών


ΑΠΣ Ζαβλάνι-Απόλλων Εγλυκάδας 0-2
(60' Χριστόπουλος / 85' Ραμόπουλος)
Διαιτητής : Χ. Σπηλιωτόπουλος

Έχοντας στην βασική σύνθεση του αρκετές αλλαγές, ο Απόλλων Εγλυκάδας κέρδισε το Ζαβλάνι με 0-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα της Εγλυκάδας χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, πήρε αυτό που ήθελε και συγχρόνως είχε την ευκαιρία να δει και νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζοντας στην αρχική 11άδα. Δύο από αυτούς ήταν ο Γιώργος Ζερβογιάννης και ο Διονύσης Κλαουδάτος που πήραν φανέλλα βασικού και είχαν ένα αρκετά καλό ντεμπούτο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το α' μέρος δεν είχε ιδιαίτερα καλές στιγμές, με τον Απόλλωνα να έχει μια ανούσια κατοχή και με πολύ λίγες καλές φάσεις. Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε καλύτερο, με τον Απόλλωνα να ανεβαίνει ψηλά να πιέσει τους γηπεδούχους και να καταφέρνει να προηγηθεί στο 60΄ με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο που είχε περάσει ώς αλλαγή. Το Ζαβλάνι είχε και αυτό 2-3 καλές στιγμές να πετύχει κάποιο τέρμα, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα στο 85' ο Ραμόπουλος να καθαρίσει το παιχνίδι σημειώνοντας το 0-2 και στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Πολύ καλή η αμυντική γραμμή της ομάδας με σταθερότατους τους Ζερβογιάννη, Γιαννόπουλο, Παπαστεργίου και Κατεργάρη. Κορυφαίος της ομάδας ο Παναγιώτης Μαντάς που είχε αρκετές καλές μεταβιβάσεις στον αγώνα.

ΑΠΣ ΖΑΒΛΑΝΙ : Δαλαβούρας, Σπύρος (40' Ανδρικόπουλος), Γ. Κοσπέτας, Μπαλκάς, Κωστόπουλος, Μανούκος, Σούμπασης, Καρατζάς (60' Ράπτης), Β. Κοσπέτας (60' Καραβιώτης), Γιαννιώτης, Παπαχαραλάμπους
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Ζερβογιάννης, Κατεργάρης, Φωτακόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος (46' Σύψας), Κουραχάνης, Κλαουδάτος (46' Χριστόπουλος), Νικολόπουλος, Μαντάς (75' Γκίνετς), Ραμόπουλος

** Πριν την έναρξη του αγώνα, ο κ. Γιάννης Γασπαρινάτος επικοινώνησε με την επιτροπή διαιτησίας, διαμαρτυρόμενος για τον ορισμό παρατηρητή στον σημερινό αγώνα, υποστηρίζοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο να πληρώσει μια ομάδα για έναν αγώνα Κυπέλλου. 
Το αίτημα του έγινε αποδεκτό αφού πρώτα είχε τονίσει ότι προτιμάει να μην ξεκινήσει καν ο αγώνας.

Αλλάξτε την ρύθμιση σε High Definition για μεγέθυνση της εικόνας και τέλεια εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: