Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Αυτός ναι...ήταν Απόλλωνας



Απόλλων Εγλυκάδας-Ατρόμητος Πατρών 0-0
Διαιτητής : Κ. Κωνσταντάκης

Στις καλές εμφανίσεις που δικαιούται να έχει σαν ομάδα, επέστρεψε ο Απόλλων Εγλυκάδας, ο οποίος κατάφερε να τσιμπήσει ''βαθμό'' απέναντι στον μέχρι πρότινος δεύτερο της βαθμολογίας, Ατρόμητο Πατρών. Και όμως, ενώ ο βαθμός είναι ''χρυσάφι'' για την ομάδα του Άρη Πλέγα, αυτή άξιζε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι, αφού είχε 2-3 πολύ καλές στιγμές να πετύχει τέρμα σε αντίθεση με τους φλύαρους επιθετικά ''πορτοκαλί''.

Η ομάδα της Εγλυκάδας μπήκε παθιασμένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να αποδείξει ότι η θέση της είναι πλασματική. Έχοντας καλές αλληλοκαλύψεις στην άμυνα, έκλεισε όλους τους χώρους στους επιθετικούς του Ατρομήτου και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο α΄ μέρος ο Ατρόμητος δεν είχε ουσιαστικά καμία κλασεική ευκαιρία, πλήν μιας κεφαλιάς του Ι. Μασούρα στο 30' που μπλόκαρε εύκολα ο Αγοράκης. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 πολύ σπουδαίες ευκαιρίες, με τον Άρη Θωμά να δείχνει την μεγάλη του κλάση και να κρατάει ζωντανό τον Ατρόμητο. Στο 20' το σούτ του Ραμόπουλου εξουδετέρωσε στην γωνία του ο έμπειρος πορτιέρο, ενώ η πολύ μεγάλη στιγμή του αγώνα ήταν στο 35' όταν μετά από εκτέλεση κόρνετ και απευθείας σούτ μέσα από την μικρή περιοχή του Παπαστεργίου, ο Θωμάς με καταπληκτική επέμβαση είπε και πάλι ''όχι'', κρατώντας το μηδέν.

Στο β' μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί ανούσια να απειλήσει την εστία του Αγοράκη και τον Απόλλωνα να παίζει έξυπνα τις αντεπιθέσεις και όχι μόνο. Πιο κλασσική ευκαιρία για τους πορτοκαλί ήταν το σούτ του Νίκου Παναγιωτόπουλου που πέρασε άουτ, με τον επιθετικό του Ατρομήτου να δίνει αρκετή ενέργεια στους ''πορτοκαλί'' από την ώρα που είχε περάσει ώς αλλαγή στο παιχνίδι.

Στο 90' ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, όταν από εξαιρετική ενέργεια του Βανάκα από τα δεξιά, οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων έκοψαν την μπάλα λίγο πριν αυτή γίνει επικίνδυνη, με το 0-0 να παραμένει στο τελικό σφύριγμα του κ. Κωνσταντάκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ι. Βανάκας, Κατεργάρης, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Φωτακόπουλος, Μαντάς, Ντινόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (84' Κουραχάνης), Ραμόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Θωμάς, Κόκας, Τεμπονέρας, Ροδόπουλος, Ζήση, Θ. Μουταφίδης, Κολοβούρης, Σ. Μουταφίδης (46' Ν. Παναγιωτόπουλος), Τζουνόπουλος (Φωτόπουλος), Μπαλαλάς (67' Σ. Παναγιωτόπουλος), Ι. Μασούρας


Δεν υπάρχουν σχόλια: