Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΙΣΟΠΑΛΟΣ 3-3 ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ


Αστραπή-Απόλλων Εγλυκάδας 3-3
(20' Σουγλέρης, 25' Ξυπολιάς, 32' Λογώνης / 1' Ανδριακόπουλος, 10' Χριστόπουλος, 40' Ραμόπουλος)
Διαιτητής : Καργάκος

 Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στα Ζαρουχλείκα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που απέφυγαν σκοπιμότητες, και απέδωσαν όμορφο και σπουδαίο επιθετικό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα του Άρη Πλέγα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με τέρμα του Ανδριακόπουλου από τα αποδυτήρια με 0-1, όταν με όμορφο αριστερό σούτ-λόμπα έξω από
την περιοχή, ξεγέλασε τον Τούφα. Ενώ τα πανηγύρια δεν είχαν κοπάσει για την ομάδα της Εγλυκάδας, ήρθε στο 10' ένα απίστευτο γκόλ από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο, ο οποίος εκμεταλλέυτηκε την άψογη σέντρα του Ντινόπουλου και με μονοκόματο βολέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νίκο Τούφα.

 Και εκεί άρχισε το μπλάκ-άουτ για την ομάδα του Άρη Πλέγα που καθυσηχάστηκε και έδωσε την ευκαιρία στον έμπειρη Αστραπή να κάνει μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Αρχικά ο Σουγλέρης εκμεταλλέυτηκε την λάθος έξοδο του Αγοράκη και με πλασέ στην κενή εστία μείωσε σε 1-2. Στην συνέχεια ο Μπουρλάκης πέρασε όποιον βρήκε μέσα στην άμυνα του Απόλλωνα, έδωσε στον Ξυπολιά που ισοφάρισε σε 2-2. Και η απόλυτη ανατροπή ήρθε στο 32' με τον Λογώνη, που πήρε το ''ριμπάουντ'' από απέκρουση του Αγοράκη σε τετ α τετ με τον Μπουρλάκη και έβαλε την ομάδα του μπροστά με 3-2.
Οι Εγλυκαδιώτες διαμαρτύρονται για την ακύρωση ενός τέρματος του Χριστόπουλου στο 1-2, με τον Καργάκο να θεωρεί ότι ο επιθετικός του Απόλλωνα πήρε την μπάλα με το χέρι.
Στο β' μέρος μπορεί να μην σημειώθηκε κάποιο τέρμα αλλά και πάλι οι ευκαιρίες ήταν αρκετές. Σπουδαιότερες όλων η φάση του 62' με τον Χριστόπουλο να μην μπορεί εξ επαφής να πιάσει καλά το σούτ αλλά και το τετ α τετ του Μπουρλάκη στο 75' με τον Αγοράκη να του λέει όχι.
Δύο μεγάλες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα είχαμε στις καθυστερήσεις. Αρχικά ο Ντινόπουλος εντελώς μόνος του από το πέναλντυ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και στο 91' είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν σε λάθος της άμυνας του Απόλλωνα, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Σουγλέρη που στο μισό μέτρο από το τέρμα νικήθηκε και πάλι από τον Κ. Αγοράκη.

ΑΣΤΡΑΠΗ : Τούφας, Γεροντίνης, Μπιλιάνης (67' Χασάπης), Κουτσοκέρας, Λιόσης, Λαγκαδινός, Σουγλέρης, Αναγνώστου, Μπουρλάκης, Ξυπολιάς (89' Χίος), Λογώνης (73' Κωνστάντιος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ντινόπουλος, Κατεργάρης, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης (65' Βανάκας), Μαντάς (78' Κοσμάς), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος (65' Νικολόπουλος) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: