Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Η ΠΡΩΤΗ...ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ


Την πρώτη του νίκη...και τι νίκη, πέτυχε ο Απόλλων στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.  Η ομάδα του Άρη Πλέγα κέρδισε με 4-1 την Ακράτα και συνέχισε την παράδοση που την θέλει να μην χάνει από τους ''κιτρινόμαυρους'' σε αγώνα πρωταθλήματος.
Ο Απόλλων επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-1, παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο και έχοντας την ευκαιρία να έχει σημειώσει ακόμα μεγαλύτερο σκόρ. Και όμως, θα έλεγε κανείς ότι από την στιγμή που στράβωσε το παιχνίδι μόλις στο 1' λεπτό με το τέρμα του Κατσαρέλια, η ομάδα της Εγλυκάδας δεν θα έβρισκε την ψυχολογία να αντιδράσει. Όχι μόνο την βρήκε αλλά ''κένταγε'' πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Στο 20' ο Ραμόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος ελεύθερο του Λεπενιώτη, πήρε την μπαλιά από την κεφαλιά του Κουραχάνη και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 25' είχαμε άλλη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με το δοκάρι του Χριστόπουλου ενώ το 2-1 σημείωσε ο επιθετικός του Απόλλωνα στο 35' ύστερα από έξοχη ενέργεια και πάσα του Βασίλη Ραμόπουλου.
Στο β' μέρος η εικόνα δεν άλλαξε με τον Απόλλωνα να είναι καλύτερος και να χάνει πολλές ευκαιρίες. Στο 70' ήρθε και πάλι ο Ραμόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή να γράψει το 3-1 και το σκόρ κλείδωσε στο 80' και έπειτα από φάση διαρκείας, ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας της Εγλυκάδας.
Η Ακράτα απείλησε για την μείωση του σκόρ στο 85' όταν ο Μητρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Αγοράκη αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει.
Από την ομάδα της Εγλυκάδας δεν υστέρησε κανείς και όλοι απέδωσαν το μάξιμουμ. Από τους φιλοξενούμενους άρεσαν οι Παύλος Ανωγιάτης και Μητρόπουλος, με τους υπόλοιπους να βρίσκονται σε κακή μέρα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Aγοράκης, Παπαστεργίου, Ντινόπουλος, Βανάκας, Σπαθής, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης, Σουγλέρης (58΄ Κοσμάς), Χριστόπουλος, Μαντάς (78΄ Κατεργάρης), Ραμόπουλος (76΄ Γκίνετς). 
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ : Λεπενιώτης, Κ. Χοτζαλάρι (63΄ Τρίψας), Π. Αγγελόπουλος (46΄ λ.τ. Αναγνωστόπουλος), Τσούρας, Γ. Μεντής, Ν. Χοτζαλάρι, Παράνομος, Μ. Μητρόπουλος, Μπαμπίλης (73΄ Λαλαής), Ανωγιάτης, Κατσαρέλιας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: