Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Η ώρα της αλήθειας για τον Απόλλων Εγλυκάδας έφτασε. Η περίοδος της προετοιμασίας που ξεκίνησε στις 6 Αυγούστου, έφτασε στο τέλος της και αύριο στο γήπεδο ''Φ. Αραβαντινός'', η ομάδα της Εγλυκάδας ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλημάτος αντιμετωπίζοντας σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι την Θύελλα Πατρών.

Ο Άρης Πλέγας είδε την Πέμπτη στην τελευταία προπονηση, όλους τους ποδοσφαιριστές του να έχουν πολύ διάθεση και αυτό ηταν ένα γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα, άσχετα αν στο τέλος της προπόνησης αναγκάστηκε να αφήσει εκτός 18άδας κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, αφού το ρόστερ του φετινού Απόλλωνα είναι πολύ καλό και αρκετά μεγάλο.

Έτσι η 18άδα που επέλεξε για τον αυριανό αγώνα απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές :
Αγοράκης, Χαστιάς, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ι. Βανάκας, Κατεργάρης, Σπαθής, Ντινόπουλος, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος, Νικολόπουλος, Μαντάς, Σ. Βανάκας, Κοσμάς και Θούας

Μοναδική απουσία είναι ο Γιώργος Φωτακόπουλος ο οποίος θα μεταβή στην Κύπρο για ολιγοήμερο ταξίδι και δεν θα μπορέσει να προσφέρει αύριο τις υπηρεσίες στην ομάδα του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: