Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ



ΑΕ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ 0-3 (25, 55', Ραμόπουλος, 75' Χριστόπουλος)

Μπορεί το Σάββατο ο Απόλλων Εγλυκάδας να μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα, αλλά σήμερα φρόντισε να πατήσει με το καλό του πόδι και να κάνει θετικό ξεκίνημα στον θεσμό του Κυπέλλου.
Η ομάδα της Εγλυκάδας κέρδισε με 0-3 την ΑΕ Περιβόλας, χάρη στα τέρματα των Βασίλη Ραμόπουλου στο 25' και 55' αλλά και του Παναγιώτη Χριστόπουλου στο 75.
Η ΑΕ Περιβόλας ήταν καλύτερη στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητική πλην ενός σούτ του Φωλιά που εξουδετέρωσε ο Κ. Αγοράκης. Στην συνέχεια, ο Απόλλων πήρε τα ηνία του αγώνα, έχασε τρείς καλές ευκαιρίες με τον Χριστόπουλο αλλά κατάφερε να πετύχει και το 1-0 μετά την έξοχη πάσα του Κοσμά στον Ραμόπουλο και το επιτυχημένο πλασέ του τελευταίου.
Στο β' μέρος δεν άλλαξε η ροή του αγώνα, με τον Απόλλωνα σχετικά γρήγορα να διπλασιάζει τα τέρματα του. Ήταν η φάση του 55', όταν ο Χριστόπουλος έπιασε το σουτ, ο Μαργαλιάς απέκρουσε εντυπωσιακά και ο Ραμόπουλος στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η ΑΕ Περιβόλας προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση της, έφτανε στην εστία της ομάδας της Εγλυκάδας είτε με κάποια στημένα, είτε με κάποιες σέντρες, αλλά αυτές εξουδετέρωναν έυκολα οι αμυντικοί των τυπικά ''φιλοξενούμενων''. Καλύτερη στιγμή για τους ''πράσινους' του Θανάση Παπαδόπουλου το σούτ του Φωλιά που τελευταία στιγμή κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 75' είχαμε το 0-3 με πλασέ του Παναγιώτη Χριστόπουλου και κάπου εκεί τελείωσαν όλα στο παιχνίδι, το οποίο εξελίχθηκε πολύ ήρεμα χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
Από την ΑΕ Περιβόλας άρεσαν οι Φωλιάς και Ν. Κυριτόπουλος ενώ από τους νικητές οι Ραμόπουλος, Παπαστεργίου και Κοσμάς

** Πριν την έναρξη του αγώνα, η ομάδα του Απόλλων Εγλυκάδας βράβευσε με τιμητικές πλακέτες τους Σπύρο και Νίκο Κυριτόπουλο για την προσφορά τους στον σύλλογο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, σε μια πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή.
Τις αναμνηστικές πλακέτες έδωσαν οι αρχηγοί του Απόλλωνα, Θόδωρος Σουγλέρης και Κώστας Αγοράκης.

ΑΕ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ : Μαργαλιάς, Ρηγόπουλος (46' Σ. Κυριτόπουλος), Αργυρόπουλος, Κιουλός, Αποστόλου, Ζαρκαδάς, Φωλιάς, Ν. Κυριτόπουλος, Γκουρνέλος (70' Σπηλιωτόπουλος), Δημόπουλος (56' Μιχαλιτσάνος), Τσαγκρώνης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ντινόπουλος, Κατεργάρης, Λαμπρόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Νικολόπουλος (61' Σύψας), Κοσμάς (75' Γιαννόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (56' Γκίνετς), Ραμόπουλος 




Δεν υπάρχουν σχόλια: