Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Ξέσπασε ο Απόλλωνας

Ρεπορτάζ : Αποστόλης Νικολόπουλος

Απόλλων Εγλυκάδας-Αίας Πατρών 4-0
(25΄, 42΄ πεν. Σουγλέρης, 69΄ Σ. Βανάκας, 75΄ Γελάσιος)
Αποβολή : 41΄ Κούντας

Παίζοντας επιθετικά από το ξεκίνημα του ματς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν... σαν μην κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο, οι Εγλυκαδιώτες κέρδισαν πολύ εύκολα με 4-0 τον Αίαντα και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο Σουγλέρης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος παίκτης από τα έντεκα βήματα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο ταλαντούχος Σάββας Βανάκας που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δημήτρης Γελάσιος με σουτ από τα 25 μέτρα.
Το συγκρότημα του Γιώργου Τουντόπουλου αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το α΄ ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Κούντα στην φάση του πέναλτι (ανέτρεψε τον Χριστόπουλο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Α. Πλέγας): Ζερβογιάννης, Γελάσιος, Σπαθής (74΄ Γ. Βανάκας), Ντινόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Φωτακόπουλος, Θούας, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (78΄ Νικολόπουλος), Ραμόπουλος (68΄ Σ. Βανάκας).

ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Τουντόπουλος): Χατούπης, Νότης (43΄ Κουνιάκης), Αλέξανδρος (56΄ Καλλιβωκάς), Κακούρης, Κούντας, Τσιτσάρης, Πανταζάτος, Ντούλιας, Σπύρος Ι., Σπύρο Ν. (63΄ Κολέσης), Αλεξανδρόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: