Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : "Αντρίκια" νίκη παραμονής για τον Απόλλωνα

Απόλλων Εγλυκάδας-Θύελλα Σκιαδά 3-1
(12′ πεν., 20′, πεν. Σουγλέρης, 24΄ Χριστόπουλος / 40′ Σωτηρόπουλος)
Διαιτητής : Γ. Μπεζεριάνος

Την σημαντικότερη νίκη της χρονιάς, πέτυχε ο Απόλλων Εγλυκάδας στο «Α. Κάνιστρας», για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού το «τρίποντο» κόντρα στην Θύελλα Σκιαδά ισοδυναμεί σχεδόν με μισή-παραμονή.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Πλέγα μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αποφασισμένοι να μην αφήσουν στους φιλοξενούμενους κανένα περιθώριο διεκδίκησης της νίκης. Στο 12’ ο Θόδωρος Σουγλέρης ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλντυ που κέρδισε ο ίδιος και έβαλε μπροστά στο σκόρ τους γηπεδούχους. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έδωσε σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Ο Απόλλων όμως δεν σταμάτησε εκεί και στο 24’ ο Χριστόπουλος με κεφαλιά έκανε το 3-0 και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι, διώχνοντας και το άγχος που υπήρχε στην ομάδα για το παιχνίδι που έπρεπε πάση θυσία να κερδιθεί.

Η Θύελλα Σκιαδά κατάφερε να μειώσει στο 40’ με τον Ν. Σωτηρόπουλο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν σχετικά εύκολα στο β’ μέρος να διατηρήσουν το προβάδισμα στο σκορ και να πάρουν την σπουδαιότερη νίκη της φετινής χρονιάς.

Έτσι μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, ο Απόλλων έφτασε τους 26 βαθμούς και ουσιαστικά χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να «κλειδώσει» την παραμονή του. Συγχρόνως έσπασε μια δυσμενή παράδοση απέναντι στην ομάδα του Σκιαδά, την οποία είχε να κερδίσει από την περίοδο 2009-2010 (2-1 στο γήπεδο των Πετεινών για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας).

AΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Ζερβογιάννης, Βανάκας Ι. (51΄ Ραμόπουλος), Σπαθής, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Φωτακόπουλος, Ντινόπουλος, Ανδριακόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (75΄ Γελάσιος), Θούας
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Μπαντούνας, Πανούσης, Νταφογιάννης Ι., Λιόσης, Μαρτζάκλης, Σωτηρόπουλος, Πλούμπης, Νταφογιάννης Λ., Λαμπρόπουλος, Μπαρδάκης (21΄ Β. Μπότης)


Δεν υπάρχουν σχόλια: