Σάββατο 6 Απριλίου 2013

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Παράταση στην αγωνία

ΑΕ Περιβόλας-Απόλλων Εγλυκάδας 0-0
Διαιτητής : Ι. Γραμματικόπουλος

Παράταση στην αγωνία έδωσε σήμερα ο Απόλλων Εγλυκάδας, αφού δεν κατάφερε αν και καλύτερος σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, να πάρει την νίκη από την γηπεδούχο ΑΕ Περιβόλας.

Η ομάδα του Άρη Πλέγα χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, είχε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο 20λέπτο. Στο 15’ η κεφαλιά του Παναγιώτη Χριστόπουλου βρήκε ψηλά στο δεξί δοκάρι του Δ. Κολλιούκου ενώ λίγα λεπτά αργότερα νέα κεφαλιά του Ραμόπουλου έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στο 30’ είχαμε νέα καλή στιγμή σε σούτ του Ντινόπουλου να απεκρούεται με τις γροθιές και πάλι από τον Κολλιούκο, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με μια καλή φάση των γηπεδούχων και τον Μιχαλιτσιάνο να σουτάρει άουτ.

Στο β’ μέρος η Περιβόλα μπήκε πιο δυνατά, χωρίς ωστόσο να γίνεται απειλητική για την εστία του Χαστά. Στο 55’ ζήτησε πέναλντυ υποστηρίζοντας ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σπαθή, σε μια φάση που ο Γραμματικόπουλος μάλλον φαίνεται να δικαιώνεται για την απόφαση του.

Στο 70’ είχαμε το απευθείας σούτ του Γελάσιου να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ η μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 85’ με τον Σουγλέρη εντελώς μόνο του να σουτάρει άουτ και να χάνει την πολύ μεγάλη ευκαιρία να δώσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Στο 88’ είχαμε νέο καλό σούτ του Γελάσιου που απέκρουσε ο Κολλιούκος και κάπως έτσι το παιχνίδι τελείωσε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, να πηγαίνουν στους 27 και ουσιαστικά να δίνουν παράταση στην αγωνία τους μέχρι το τέλος (όσον αφορά περισσότερο την 3η ομάδα από το τέλος που θα υποβιβαστεί αν δεν ανέβει ο πρωταθλητής της Αχαίας).

Επόμενο παιχνίδι για τους Εγλυκαδιώτες είναι απέναντι στον Δαβουρλή, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα δώσει και μαθηματικά την σωτηρία στην ομάδα του Άρη Πλέγα.

Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Ι. Γραμματικόπουλου που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» στην Αχαία.

AE ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ : Koλλιούκος, Σταματόπουλος, Αργυρόπουλος, Κογκόπουλος, Μ.Κυριτόπουλος, Κιούλος, Χαϊκάλης (73΄ Καλύβας – 88΄ λ.τ. Σπηλιωτόπουλος), Ράντος, Αποστόλου, Φωλιάς, Μιχαλιτσάνος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Χαστάς, Γελάσιος, Σπαθής, Ντινόπουλος, Παπαστεργίου, Φωτακόπουλος, Κουραχάνης (67΄ Κατεργάρης), Θούας (52΄ Ι. Βανάκας), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος (73΄ Σ. Βανάκας)

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
(Ανεβάστε την ανάλυση της εικόνας σε 720p για να δείτε το βίντεο σε HD και σε ολόκληρη την εικόνα του υπολογιστή σας)
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: