Σάββατο 20 Απριλίου 2013

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Ακόμα θα παίζαμε μέχρι να χάσουμε...


Απόλλων Εγλυκάδας-Τριταιικός 0-1
(98' Μπαζάρογλου)
Διαιτητής : Α. Καμζόλας

Την ήττα στο 98' λεπτό της αναμέτρησης με 0-1 από τον Τριταιικό, γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλων Εγλυκάδας, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια ήττα που πιθανότατα να έμπλεκε σε μεγάλες περιπέτειες την ομάδα της Εγλυκάδας αν η Νίκη Προαστείου δεν είχε κερδίσει στο Σταυροδρόμι την Θύελλα Σκιαδά, αφού ήταν η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να απειλήσει τους Εγλυκαδιώτες σε μια πιθανή περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος. Παρά λοιπόν το ατυχές αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, σε ένα παιχνίδι που κόντεψε να τελειώσει την Κυριακή....η ομάδα του Απόλλωνα εξασφάλισε και μαθηματικά την σωτηρία της στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι από τον Τριταιικό και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, παίζοντας για ένα ακόμα παιχνίδι με τρομερές ελλείψεις βασικότατων ποδοσφαιριστών (εκτός ήταν οι Αγοράκης, Σουγλέρης, Παπαστεργίου, Ντινόπουλος)  και το σκορ ουσιαστικά είναι "μαγική εικόνα".

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Α. Καμζόλα, αφού κράτησε αδικαιολόγητα πολλά λεπτά καθυστερήσεων αλλά και διαμαρτυρίες για το πέναλντυ που έδωσε στο 64' στους φιλοξενούμενους και στο οποίο αστόχησε ο Μπαζάρογλου, στέλνωντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Η "λύτρωση" για τον Τριταιικό ήρθε στο 98', με τον Μπαζάρογλου να παίρνει το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλντυ και να δίνει μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατηγορία μετά και τα σημερινά υπόλοιπα αποτελέσματα.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Ζερβογιάννης, Γ. Βανάκας, Σπαθής, Γιαννόπουλος, Φωτακόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Βανάκας (71΄ Γελάσιος), Κατεργάρης, Χριστόπουλος, Κουραχάνης (76΄ Θούας), Ραμόπουλος.

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Τσάμης, Βγενόπουλος (94΄ Νικολακόπουλος), Ρουγκάλας (84΄ Καλογερόπουλος), Γκιώνης, Καραβίας Β., Σταμόπουλος (76΄ Λιόγκας), Ασημακόπουλος, Καραβίας Α., Γκούμας, Παπαδάτος, Μπαζάρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: