Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Ήττα με 3-0 από τους πρωταθλητές

Αναγέννηση Πατρών-Απόλλων Εγλυκάδας 3-0
(10', 47' Ανδρούτσος, 90' Παναγόπουλος)
Διαιτητής : Λ. Τσαγκαράκης

Την ήττα με 3-0 από την "μαθηματικά" από σήμερα πρωταθλήτρια Αναγέννηση, γνώρισε το απόγευμα στο γήπεδο της Θύελλας ο Απόλλων Εγλυκάδας για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια ήττα εντός προγράμματος από τους πρωτοπόρους, με τον Απόλλωνα να θέλει στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια 1 βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή του και να μην εξαρτάται από κανέναν, όπως άλλωστε έχει μάθει να κάνει.

Τα γκόλ για τους νικητές πέτυχαν οι Ανδρέας Ανδρούτσος στο 10' και 47', ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναγόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα,το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Τριταιικό που με την σειρά του καίγεται για τους βαθμούς, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα  της Εγλυκάδας, η οποία θέλει οπωσδήποτε τον ένα βαθμό που θα την εξασφαλίσει και μαθηματικά στην κατηγορία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Σχοινάς): Τσιαουντέλιο, Ζαφειρόπουλος (71΄ Κονιδάρης), Λάβδας, Σπανός, Μαντούκας, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος (61΄ Παναγόπουλος), Σαμπανέι (66΄ Ρουσάκης), Ανδρούτσος, Τσάλτας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Α. Πλέγας): Ζερβογιάννης, Ι. Βανάκας, Σπαθής, Γιαννόπουλος, Φωτακόπουλος, Ανδριακόπουλος (77΄ Λαμπρόπουλος), Σ. Βανάκας (71΄ Γ. Βανάκας), Κατεργάρης, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (43΄ λ.τ. Νικολόπουλος), Ραμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: