Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

4 Όμορφα Χρόνια μαζί σας...


Ήταν 2 Ιουνίου 2009 όταν για πρώτη φορά κάναμε πράξη, την σκέψη μας για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα αφορά την ομάδα μας και μέσα από αυτήν θα είχαμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε όλες τις εκδηλώσεις αυτής αλλά και το πλούσιο ιστορικό φωτογραφικό υλικό που προυπήρχε.

Για πρώτη φορά λοιπόν την παραπάνω ημερομηνία, ανέβηκε και επίσημα το μπλόκ του Απόλλων Εγλυκάδας στο διαδίκτυο, με τα νέα της ομάδας και αρκετό πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όπως κάθε αρχή, έτσι και η δική μας είχε τις δικές τις δυσκολίες, αφού όλη η προσπάθεια ήταν σε δοκιμαστικό πλάισιο και με την θέληση μέρα με την μέρα να το κάνουμε ακόμα καλύτερο.

Νιώθουμε περήφανοι μετά από 4 χρόνια, τα οποία συμπληρώνονται σήμερα, για αυτό που δημιουργήσαμε, αλλά πάνω απ' όλα για την αγάπη και την απήχηση που αυτό είχε στον κόσμο μας αλλά και γενικότερα σε όλους που ασχολούνταν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια έχουμε καλύψει όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας και όχι μόνο, ανεβάσαμε άπειρες φωτογραφίες από πάρα πολλά παιχνίδια του ερασιτεχνικού της Αχαίας στο λεύκωμα της ομάδας στο Picassa, ανεβάσαμε στο κανάλι μας στο youtube 350 συνολικά βίντεο από αγώνες και συμμετείχαμε ενεργά στην 1η γιορτή του Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, η οποία συνεχίζεται και φέτος και γίνεται πλέον θεσμός στην Αχαία.

Η αγάπη για την ομάδα μας, τα πολύ καλά σχόλια που έχουμε λάβει όλα αυτά τα 4 χρόνια, μας κάνουνε να συνεχίζουμε απτόητοι το έργο μας και με τον ίδιο ζήλο να βάζουμε και εμείς ένα μικρό ληθαράκι στην ανάδειξη και προβολή του ερασιτεχνικού της Αχαίας.

Θα πρέπει όμως πάνω απ' όλα, να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα μας και χωρίς την βοήθεια τους, το όλο εγχείρημα δεν θα είχε αυτή την αναγνώριση του κόσμου. Ανθρώπους που μας βοήθησαν με υλικό, άρθρα, φωτογραφίες κλπ. και που απέδειξαν ότι όλοι είμαστε ένα σε κάτι καλό.

Κατά σειρά λοιπόν :  
Δημήτρης Σαρρής, Αποστόλης Νικολόπουλος, Νίκος Κολώνης, Ευτυχία Νταφογιάννη (για το πλούσιο φωτογραφικό και βίντεο υλικό από πάρα πολλές εκδηλώσεις και αγώνες), Γιάννης Γεωργακόπουλος (για την μεγάλη βοήθεια σε άρθρα των αγώνων και στην 1η γιορτή του Ερασιτέχνη), Ρούλα Στίγκα, Περικλής Ζαχαρόπουλος (για την άδεια τους να μπορούμε να ανεβάζουμε τα στιγμιότυπα των αγώνων από την εκπομπή τους ""Πάμε Γήπεδο""), όπως και τον Αλέξη Διγενή για τους ίδιο λόγο με την δική του φετινή εκπομπή "" Κυριακή στα Γήπεδα"".

Και δεν ήταν απλά μόνο αυτοί. Υπήρχαν και πολλοί φίλοι (ακόμα και ποδοσφαιριστές) της ομάδας, που μας βοήθησαν κατά καιρούς με την λήψη φωτογραφιών και βίντεο από τα παιχνίδια της.

Σε όλους σας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ".

Υποσχόμαστε μέσα από το ΔΣ της ομάδας, ότι θα συνεχίσουμε δυνατά την συγκεκριμένη προσπάθεια και την νέα χρονιά, ευχόμενοι να συνδυαστεί και πάλι με ακόμα μια επιτυχημένη πορεία της ομάδας, όπως όλα τα 4 προηγούμενα όμορφα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: