Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Συνέχεια στις διαμαρτυρίες και ο Πανιώνιος/Αχιλλέας



Ανακοίνωση εξέδωσε μετά τον Απόλλων Εγλυκάδας και η ομάδα του Πανιωνίου/Αχιλλέα για την απόφαση της ΕΠΣ, όσον αφορά τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων από την Α΄ Κατηγορία αν δεν ανέβει ο πρωταθλητής, τρεις αν προβιβαστεί και ο αριθμός θα αυξάνεται ανάλογα με το πόσες ομάδες της Αχαΐας υποβιβαστούν από τη νέα Γ' Εθνική.

Είναι πλέον φανερό ότι οι συγκεκριμένη απόφαση έχει ενοχλήσει όλα τα σωματεία της Α' Κατηγορίας τα οποία αντιδρούν ένα-ένα με την σειρά τους σε αυτήν και δεν πείθει η φθηνή δικαιολογία του προέδρου της ΕΠΣ για ''δήθεν εναλλαγή των ομάδων στις κατηγορίες''. Εναλλαγή γίνεται με τους ίδιους όρους σε όλες τις κατηγορίες και όχι στοχοποιώντας μια συγκεκριμένη κατηγορία και συγκεκριμένες ομάδες σε έυνοια άλλων.

Σας το είπαμε ότι εμείς απλά κάναμε την αρχή και ήμασταν σίγουροι ότι θα συμφωνούσαν μαζί μας και οι υπόλοιπες ομάδες. 

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιώνιου/Αχιλλέα που δημοσιεύτηκε στο www.patragoal.gr:

 «Πρόχειρη, ερασιτεχνική και ακατανόητη η απόφαση της ΕΠΣΑ σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Α' Κατηγορία. Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας, επικροτούν με την απόφαση αυτή το πάρε - δώσε των ομάδων στην αγωνία τους να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο προκειμένου να παραμείνουν στην Κατηγορία. Βάζουν φωτιά στην ανώτερη Κατηγορία του πρωταθλήματός μας.
Όσον αφορά στην άποψη κάποιων μελών του Δ.Σ. για εναλλαγή των ομάδων στις Κατηγορίες, κάνουμε την εξής πρόταση: Τον υποβιβασμό και των 16 ομάδων στην Σούπερ Βήτα και την αντίστοιχη άνοδο στην Κατηγορία. Η εναλλαγή των ομάδων στις Κατηγορίες μια και έξω. Αστεία πράγματα!

Καλούμε την ΕΠΣ Αχαΐας πιστεύοντας στην καλή διάθεση και με γνώμονα ότι λειτουργεί για το καλό όλων των σωματείων, να πάρει πίσω την απόφαση και να αφήσει τα σωματεία απερίσπαστα να προγραμματίσουν την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. Για τόσο σημαντικές αποφάσεις, αυτός που τις υλοποιεί, πρέπει και να συμφωνεί».



Δεν υπάρχουν σχόλια: