Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ''ΘΥΕΛΛΑ''....ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ......


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010, Γήπεδο '' Ντα Λούζ'', Ωρα : 17.00
Θύελλα Σκιαδά-Απόλλων Εγλυκάδας 4-1
(12', 20', 82' Λαμπρόπουλος / 58' πεν. Χριστόπουλος)
Διαιτητής : Καμζόλας

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα του Απόλλων Εγλυκάδας από την Θύελλα Σκιαδά, στο ντέρμπυ της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο, αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι απέναντι σε μια κακή εμφάνιση, ιδιαίτερα στην άμυνα, για τους φιλοξενούμενους. Η Θύελλα κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε, έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Λαμπρόπουλο που έκανε χατ-τρίκ, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που δεν αξιοποίησε όσες φάσεις δημιούργησε. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι έγινε στον αγώνα :
Ο Απόλλων έχασε στο 3' την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα όταν την κεφαλιά του Ραμόπουλου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δημόπουλος, που πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα. Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, το πέτυχε η Θύελλα στο 12' με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, ανοίγοντας το σκόρ. Και σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Απόλλωνα, στο 20' ο Λαμπρόπουλος με σούτ από το πέναλντυ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην ομάδα της Θύελλας. Ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Α. Νικολόπουλο να στέλνει από καλή θέση την μπάλα άουτ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα στο 30' όταν ο Θεοδωρακόπουλος σε κενή εστία στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους στο 32' για περίπτωση πέναλντυ στον Θεοδωρακόπουλο, με τον κ. Καμζόλα να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ίδιες διαμαρτυρίες και για τον Απόλλωνα για περίπτωση πέναλντυ σε χέρι των αμυντικών της Θύελλας. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται να έχει δίκιο ο κ. Καμζόλας. Με αυτό το σκόρ τελειώνει το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, ο Απόλλων είναι καλύτερος στο πρώτο εικοσάλεπτο και πιέζει την Θύελλα, προσπαθώντας να μειώσει το σκόρ. Ο Χριστόπουλος χάνει πολύ καλή ευκαιρία στο 55', με τον Δημόπουλο να του λέει ''όχι'' στο σούτ που επιχειρεί από τα αριστερά. Και φτάνουμε στην φάση του 58', με τον Χριστόπουλο να ανατρέπεται και ο διαιτητής να σφυρίζει πέναλντυ. Στην εκτέλεση του ο Χριστόπουλος ευστοχεί και ο Απόλλων μειώνει σε 2-1. Σχεδόν με την επίτευξη του τέρματος του Απόλλων, ο Χρήστος Ακαρέπης ρίχνει στον αγώνα τον Σουγλέρη με στόχο την ισοφάριση του αγώνα. Ένα τραγικό όμως λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα, δίνει την ευκαιρία στον Κουλογιάννη στο 65' να ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ στο 3-1, και να ''κλειδώσει'' ουσιαστικά το παιχνίδι. Δύο λεπτά πιο πρίν είχε φανεί και πάλι ότι η άμυνα των φιλοξενουμένων δεν πάταγε καλά, αφού ο Λαμπρόπουλος είχε χάσει τεράστια ευκαιρία απέναντι από τον Αγοράκη. Ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι είχε ο Απόλλων στο 75', αλλά το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Σουγλέρη σταμάτησε στην συμβολή των δοκαριών. Το 4-1 έκανε στο 82' και πάλι ο Λαμπρόπουλος, όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και εξαπέλυσε έναν ''κεραυνό'' μέσα από την περιοχή. Κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι, με την Θύελλα να παίρνει μια πεντακάθαρη νίκη. Το τελικό σκόρ ίσως να είναι βαρύ για την ομάδα της Εγλυκάδας, αφού επιθετικά είχε κάποιες ευκαιρίες για γκόλ, αλλά πλήρωσε τα πολλά αμυντικά της λάθη.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Δριβήλας, Κοντάρης, Χ. Νταφογιάννης, Πλούμπης, Αλευρής (55' Παπαδιονυσίου), Θεοδωρακόπουλος, Κουλογιάννης, Χ. Μπαρδάκης, Κουραχάνης, Λαμπρόπουλος (88' Σ. Μπαρδάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γ. Αβραμόπουλος, Σπαθής, Βρενόζι, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Β. Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Α. Νικολόπουλος (46' Ν. Κυριτόπουλος), Ραμόπουλος (62' Σουγλέρης)



ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

** Αρκετόι φίλοι της Θύελλας και του Απόλλωνα παρακολούθησαν τον αγώνα, ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ τους.
** Ο Γιώργος Αστερής με την ''κάμερα του Αθλητικού Δικαστή'', βρέθηκε στον αγώνα.
** Ο προπονητής της Δόξας Παραλίας, Φίλλιπος Σχοινάς, βρήκε την ευκαιρία να δεί τον αγώνα, αφού η ομάδα του αγωνίζεται αύριο.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας είχαμε τα εξής αποτελέσματα :


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ωρα : 17.00
Λιμνοχώρι-Πανιώνιος/Αχιλλέας 2-1 
(70' Δελδήμος, 74' Δημητρόπουλος / 77' Κολλάρος) 
Χαμ. Πέναλντυ : Α. Αλεξανδρόπουλος
Αποβολές : 74' Μητρόπουλος / 89' Μάγκος)
Διαιτητής : Μακρυπόδης

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Μιχαλόπουλος (46' Μ. Γιαννόπουλος), Γκιώνης, Π. Αλεξανδρόπουλος, Γερασιμόπουλος, Δημητρόπουλος, Μητρόπουλος, Α. Αλεξανδρόπουλος, Ντ. Γιαννόπουλος (74' Μπεκίρης), Δελδήμος (84' Χ. Δελδήμος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ : Η. Δίπλας, Λίβανος (63' Γεωργόπουλος), Β. Μάγκος, Ρουμελιώτης, Νταγιούκλας (68' Ν. Μάγκος), Καιμακάς, Μάργαρης, Γκλαβάς (57' Κολλάρος), Δημητρακόπουλος, Τσαλπατούρος, Δέδος.



Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010, Γήπεδο Πετεινών, Ωρα : 17.00
Πετεινοί-Ρωμανός 0-0
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου

ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάγιος, Κατριμπούζας, Φούφουλας, Αλεξόπουλος, Φραγκούλης, Ανδρονικίδης, Στέλλας, Γουρζής (61' Πολυζωγόπουλος), Κίτσος (75' Καλιανέζος), Αγγιούς (66' Ψιμάδας), Κλεισούρας
ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Μοσχονάς (40' Βοσνάκης), Βανταράκης, Κατριβέσης, Οικονόμου, Θεοφανόπουλος, Σουγλέρης, Σαλποτάς, Αλεξόπουλος (65' Πανίτσας), Ανδρικόπουλος, Ντουράκου.



Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010, Γήπεδο Προσφυγικών, Ωρα : 17.00
Ολυμπιακός Π.-Λέων Αλισσού 2-1
(15' Παπανίκος, 91' Παπούλας / 73' Δημητριάδης)
Διαιτητής : Καλύβας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καρατουλιώτης, Γιαχαλής, Φραγκούλιας, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Χρονάς (64' Σιαφάκας), Παπανίκος, Αραπάκος, Τσιχλιάς, Ρουμελιώτης (74' Ράφτης), Παπούλας.
ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Μπούνιας, Ντούμας (57' Αργυρόπουλος), Μαρτζάκλης (57' Δημητριάδης) Λαδάς, Χριστιάς, Δημακόπουλος, Μάνης, Καραμανλής, Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος (46' Δρακόπουλος), Ρηγόπουλος.



Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010, Γήπεδο Προαστίου, Ωρα : 19.30
Αμπελόκηποι-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-5
(3', 72' πεν. Κυδωνιάτης, 23' Χίνκου, 65' Παπαδόπουλος, 93' Καραμάνος / 81' Α. Λαγκαδινός)
Αποβολή : 74' Κυδωνιάτης
Διαιτητής : Πολυγένης
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο Προαστείου η Αναγέννηση Ψαθοπύργου, συντρίβοντας 5-1 τους Αμπελόκηπους, που βρέθηκαν σε πολύ άσχημη βραδιά. Η ομάδα του Γρηγόρη Γραμματικόπουλου προηγήθηκε με γκολ από … τα αποδυτήρια με σκόρερ τον Κυδωνιάτη μόλις στο 3΄, ενώ το 0-2 σημείωσε ο Ρουμανικής καταγωγής Χίνκου στο 23΄, μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου. Οι Αμπελόκηποι, που ήταν φλύαροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στάθηκαν άτυχοι στο 33΄, όταν η κεφαλιά του Χ. Λαγκαδινιού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη, οι Αμπελόκηποι απείλησαν ξανά στο 58΄ με κεφαλιά του Ρηγόπουλου που απέκρουσε σωτήρια ο Ερδας, όμως η Αναγέννηση εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων και κατάφερε να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ με φαρμακερές αντεπιθέσεις. Ο Παπαδόπουλος στο 65΄ πέτυχε το 0-3 και ο Κυδωνιάτης στο 72΄ το 0-4 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο γκολκίπερ των Αμπελοκήπων Περδικάρης, ο οποίος ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο (ήταν σε προφανή θέση για γκολ). Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Μούκας, καθώς είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. Με δέκα παίκτες έμεινε και η Αναγέννηση στο 74΄, λόγω αποβολής του Κυδωνιάτη (2η κίτρινη), ενώ οι Αμπελόκηποι μείωσαν σε 1-4 στο 81΄ με υπέροχο χτύπημα φάουλ του Α. Λαγκαδινού. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Καραμάνος στο 93΄ μετά από νέο τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Πολύ καλή η διαιτησία του Πολυγένη (Ν. Σικελιανός – Τσακίρης).  

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Περδικάρης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Γεωργαντόπουλος (62΄ Μούκας), Χ. Λαγκαδινός, Καρέλας (46΄ λ.τ. Χαμουζάς), Νάτσης (46΄ Μπαλασκέρης), Γκούσκος, Κ. Σπαλιάρας, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Ερδας, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Καραμπούλας, Μητρούλιας, Τόλιας (46΄ Γκοτσούλιας), Χίνκου, Παπαδόπουλος (80΄ Καραμάνος), Κυδωνιάτης, Μπούρδος (74΄ Ζάγκλας). 

** Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς, ο προπονητής της Αναγέννησης Γρηγόρης Γραμματικόπουλος ενημερώθηκε για τον θάνατο του κουνιάδου του. Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν οι διοικήσεις και των δύο ομάδων.  
 










Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ωρα : 19.00
Άγιος Δημήτριος-Άρης Πατρών 1-3
(90' Τριανταφυλλόπουλος / 55', 67' Μούγκουλης, 80 Μητρόπουλος)
Διαιτητής : Παναγιωτόπουλος



ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Νάτσης, Αντωνόπουλος, Κρόγκος, Γ. Δημητρόπουλος, Κουβαράς, Κατσιμίγας, Σαλίχος (60’ Ρηγόπουλος), Αποστολόπουλος, Σπυρόπουλος (75’ Τριανταφυλλόπουλος), Σούμπασης (55’ Μπαντάς).
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Καλέντζης, Ν. Ασημακόπουλος, Μπαζάρογλου (83’ Παπαζαφείρης), Κ. Ασημακόπουλος, Π. Ασημακόπουλος (67’ Γουρδομιχάλης), Μπαντούνας, Κανταρτζόπουλος (75’ Μοίραλης), Μητρόπουλος, Χριστόπουλος, Μούνγκουλης, Οικονόμου.




Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, Γήπεδο Ισώματος, Ωρα : 17.00
Πείρος Ισώματος-Αιγέας/Άρης 3-2
(27' πεν, 70' πεν Ν. Δελδήμος, 42' Κακαφώνης / 38' πεν, 87' πεν Γκοτσόπουλος) 
Αποβολή : Γκολφίνος
Διαιτητής : Τσιρίνης



ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ: Μπαρμπέρης, Κυριακόπουλος, Μωραΐτης, Αθανασόπουλος, Γκοτσούλιας, Α. Βαγγελάτος, Β. Καραβίας, Δελδήμος (79’ Αθανασίου), Κακαφώνης (83’ Σταθόπουλος), Α. Καραβίας, Χ. Βαγγελάτος (74’ Σταματόπουλος).
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Δημητρίου, Μονοκρούσος, Κολύβρας, Κουβαράς (79’ Στεφανάτος), Ψιμούλης, Κουτρουμάνης (77’ Γκαμίλης), Μητρόπουλος (46’ Βάκρινος), Φούκης, Γκοτσόπουλος, Μάνε.


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, Γήπεδο Νικολείκων, Ωρα : 17.00
Θύελλα Αιγίου-ΑΠΟ Αρόης 3-1
(42' Ντάλλας, 63' Σταματόπουλος, 90' Μαυρομμάτης / 85' Σουλελές) 
Αποβολή : 70' Σακκάτος
Διαιτητής : Μπεζεριάνος



ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσης, Ι. Παξιμάδης, Γκινάι, Ντάλας, Α. Παξιμάδης, Κουκουμάφτσης (87’ Ρίζος), Σωτηρόπουλος, Σαλάι (77’ Μαυρομάτης), Λιβέρης, Αρβανίτης (60’ Σταματόπουλος), Βλάχος.
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Α. Δεπούντης, Καραΐσκος, Ξυλιάς, Σακκάτος, Παπαχαραλάμπους, Σουλελές, Σ. Δεπούντης (75’ Μητσόπουλος), Μαντζαβίνος, Ξηνταρόπουλος (15’ λ.τ. Ραμολάρι).


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, Γήπεδο Φαραικού, Ωρα : 17.00
Φαραικός-Δόξα Παραλίας 2-1
(65' Μούτσα, 92' Α. Σωτηρακόπουλος / 28' Σπανός)
Διαιτητής : Σπηλιωτόπουλος


ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Γαλαριώτης, Ι. Κοσμόπουλος, Γεωργόπουλος, Γραμματικόπουλος (63’ Χ. Βασιλείου), Βέρρας, Κολυπέρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δ. Κοσμόπουλος (75’ Παπαγεωργόπουλος), Α. Σωτηρακόπουλος, Μούτσα (90’ Κουτσαντώνης), Δημητρόπουλος.
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Σπυρόπουλος, Τοσκάι, Γεωργικόπουλος, Λούμπας (86’ Πολίτης), Τογιόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαχαραλάμπους (75’ Μπινιέρης), Οικονομόπουλος, Σπανός (86’ Νικολόπουλος), Βακτριτζόγλου, Μαντούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: