Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ



Έφτασε λοιπόν η έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Μέ νέο προπονητή, τον έμπειρο Χρήστο Ακαρέπη, στόχος για τον Απόλλωνα και φέτος  είναι το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει επιδείξει τα δύο τελευταία χρόνια, παίζοντας πάνω απ' όλα όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και γιατί όχι πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Στην ομάδα ήρθαν αρκετά νέα παιδιά που αναμένεται να βοηθήσουν στην διάρκεια της χρονιάς, αλλά σε γενικές γραμμές ο κορμός δεν έχει αλλάξει, κάτι που γεμίζει με αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας ότι και φέτος η ομάδα θα παρουσιαστεί αρκετά δυνατή. Υπήρξαν και ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν (Φωτάκιας, Αγγελής, Χρονάς και Φιλλιπακόπουλος), έχοντας και αυτοί μερίδιο σε ότι έχει καταφέρει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Η πρεμιέρα για 3η συνεχόμενη χρονιά θα γίνει στην Εγλυκάδα, με την νεοφώτιστη ομάδα του Αγίου Δημητρίου να αποτελεί τον πρώτο αντίπαλο. Μια ομάδα που κατάφερε να κάνει εκπληκτική χρονιά, κατακτώντας σχετικά άνετα το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και που διαθέτει ένα πολύ καλό και νεανικό σύνολο. Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν το πόσο επικίνδυνες είναι οι πρεμιέρες του πρωταθλήματος και ξέρουν ότι ''η αρχή είναι το ήμισυ του παντός''. Παρά τις σοβαρές ελλείψεις που θα έχει και πάλι η ομάδα, όλοι είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τους τρείς βαθμούς της νίκης για την ομάδα, έτσι ώστε αυτή να ξεκινήσει με το ''δεξί'' τις υποχρεώσεις της.
Ο Χρήστος Ακαρέπης έχει καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν να βρίσκονται το Σάββατο και ώρα 15.45 στο γήπεδο των Πετεινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: