Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΤΩΝ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ-ΜΙΚΤΩΝ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στη μάχη του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων ρίχτηκαν από σήμερα οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΑ που υποδέχτηκαν τις αντίστοιχες της Μεσσηνίας. Στο πρώτο παιχνίδι η Μικτή Αχαϊας Παίδων επικράτησε με 2-1 της Μεσσηνίας...
Με τρία τέταρτα καθυστέρηση (όπως αναμενόταν άλλωστε) ξεκίνησε ο αγώνας των Μικτών ομάδων Νέων Αχαϊας και Μεσσηνίας... Πάντως οι Μικτές Αχαϊας Παίδων και Νέων δεν πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας δύσκολα τους αντιπάλους τους και στα δυο παιχνίδια.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
17': Μπροστά στο σκορ είναι η Μεσσηνία χάρη σε γκολ του Βλαχάκη με σουτ (0-1)...
27΄: Ο Ορφανίδης με πλασέ φέρνει το ματς στα ίδια για την Αχαϊα (1-1)...
28': Σουτ του Τριάντου έδιωξε ο Μανωλόπουλος σε κόρνερ
44': Ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά δίνει το προβάδισμα στην Αχαϊα 2-1...
68': Σέντρα σουτ του Λαθύρη η μπάλα πέρασε δίπλα από το δόκάρι
75': Δοκάρι για τους Μεσσήνιους μετά από σουτ του Θεοδωρακόπουλου...
Διαιτητής: Γραμματικόπουλος (Αχαϊας) Βοηθοί: Παπαδόπουλος – Γασπαρινάτου (Αχαϊας)
 
Όι συνθέσεις:
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΑΧΑΪΑΣ: Μανωλόπουλος, Γκοτσούλιας, Αναγνωστόπουλος, Δημόπουλος, Διακάτος, Γιαννακόπουλος, Λαθύρης (73΄Λεγάτος), Παπαδόπουλος, Ορφανίδης (81' Σωτηρόπουλος), Οικονομόπουλος (67' Δαλιάνης), Κωνσταντινόπουλος.
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Γρηγορόπουλος, Φέστας, Θεοδωρακόπουλος, Μπιζίλης, Πολίτης, Βλαχάκης, Μπούνας (48' Μάγκος), Τριάντος, Καλάς, Ντόνας (46' Γεωργιόπουλος), Μανωλόπουλος (71' Πουλάκος).
* Από το σωματείο του Τριταιϊκού παρακολουθούν τον αγώνα των Νέων ο προπονητής Χρήστος Καραπίτσος και οι παίκτες Γιάννης Βουρλούμης και Θύμιος Λιόσης.
ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Ο αγώνας των Παίδων στο ξεκινημά του είχε πάρει «επεισοδιακό» χαρακτήρα καθώς διεκόπη μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα και που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει σε αρκετά σημεία ο αγωνιστικός χώρος του «Α. Κάνιστρας».
Μετά από 25 περίπου λεπτά και αφού σταμάτησε η βροχή οι δυο ομάδες μπήκαν και πάλι στο γήπεδο και συνεχίστηκε ο αγώνας.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
17’: Με σουτ ο Βασιλείου ανοίγει το σκορ για την Αχαϊα 1-0...
48’: Ισοφάρισε η Μικτή Μεσσηνίας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαστακού 1-1...
90++: Στις καθυστερήσεις η λύτρωση για την Μικτή Παίδων με τον Γιαχαλή να στέλνει την μπάλα στα δίχτια με σουτ κάνοντας το τελικό 2-1...
  
Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γ. (Αχαϊας)
 Οι συνθέσεις:
ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ: Τζικόπουλος, Πολύδωρος, Κυριακόπουλος, Ανδρικόπουλος, Ντούκας (52' Βέρρας), Λίλας, Βασιλείου (72' Κολλιός), Μπουχάγιερ, Γιαχαλής, Γεωργαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος (67' Κουραχάνης).
ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Λειβαδίτης, Τζαβάρας, Κουκουτσής, Μακρής, Μπούζας, Γιακουμής (41' Αλεξανδρόπουλος), Βαρθακλής, Δαλκαφούκης (62' Γεωργιόπουλος), Θεοδωρόπουλος (55' Αλεξανδρής), Μπαστακός, Βασιλόπουλος. 
Άρθρο του Νίκου Παπαστεφανάτου στο www.sportfmpatras.gr 
Φωτογραφικό υλικό : Δημήτρης Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: