Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.....


Ξεκινάνε άυριο στο Α. Κάνιστρας οι επίσημες υποχρεώσεις για τον Απόλλων Εγλυκάδας, αφού αντιμετωπίζει την Αστραπή Ψαροφαίου για τον θεσμό του κυπέλλου. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Εγλυκάδας, το οποίο γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω των απουσιών που θα έχει η ομάδα. Ο Απόλλων θα κυνηγήσει μια καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Η Αστραπή αποτελεί το μεγάλο φαβορί αφού είναι μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας και αρκετά έμπειρη, έχοντας ενισχυθεί και αρκετά το τελευταίο διάστημα.
Ο Χρήστος Ακαρέπης δεν υπολογίζει για τον αυριανό αγώνα τους Τσιντώνη και Γιαννόπουλο (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), τον τραυματία Σουγλέρη (αντιμετωπίζει πρόβλημα τενοντίτιδας), τον τιμωρημένο από την προηγούμενη χρονιά Ραμόπουλο και τον Σπυρόπουλο (φλεγμονή στους κοιλιακούς). Πολύ μεγάλη απώλεια είναι και το ''κανόνι'' της ομάδας Παναγιώτης Χριστόπουλος, ο οποίος βρίσκεται εκτός Πατρών.
Αρκετοί οι πονοκέφαλοι για τον προπονητή του Απόλλων, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι αποφασισμένοι να δώσουν το κάτι παραπάνω για να πραγματοποιήσει η ομάδα μια καλή εμφάνιση και ότι προκύψει. Άπαντες γνωρίζουν ότι η αποστολή της ομάδας είναι δύσκολη, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: