Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΤΡΙΑΔΕΣ...ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ

Αμπελόκηποι-Καλάβρυτα 2-2 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Δημήτρης Σαρρής)

Απόλλων Συν.-ΑΕΚ Πατρών 4-0 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Αποστόλης Νικολόπουλος)

Ολοκληρώθηκε έστω και με περιπετειώδη τρόπο, η 2η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας. Οι βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά 3 αναβολές αλλά και πολλά παιχνίδια που διεξήχθησαν σε γήπεδα ''λίμνες''. Σημαντικές νίκες πήραν η Άρλα, η οποία οδηγεί την κούρσα στο α' όμιλο, ο Πήγασος που τίθεται επικεφαλής στον β' όμιλο, μαζί όμως με το Άνω Καστρίτσι και τον Ρωμανό αλλά και ο Απόλλων Συνοικισμού στον γ' όμιλο που επίσης συγκατοικεί με την Θύελλα Αιγείρας και τα Μελίσσια. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :

α' όμιλος
Ροίτικα-Νίκη Λουσικών 1-0
Αστέρας Μιντ.-Ακάδημος 4-2
Δόξα Χαλανδρίτσας-Κρίνος 3-1
Δόξα Νιφορείκων-Βουπράσιο...αναβλήθηκε
Άρλα-Μετόχι 2-1
Πρωτέας-Απόλλων Βίδοβας 3-0
Λέων Αλισσού-Καμίνια 2-2

β' όμιλος
Άνω Καστρίτσι-Δρέπανο 2-0
Θέα-Βούντενη 2-0
ΑΠΟ Αρόης-Πυρσός...αναβλήθηκε
Παμπατραικός-Πήγασος 1-2
Ατρόμητος Ζαρ.-Αετός Ρίου 2-2
Παναχαικός-Ψηλαλώνια 1-1
ΠΑΟΚ-Ρωμανός 2-3 

γ' όμιλος
Αχαικός-Κεραυνός Σελ. 1-1
Πολύτεκνος-Φλόγα Ροδιάς 0-1
Θύελλα Αιγείρας-ΑΕ Αιγίου 2-0
Απόλλων Συνοικισμού-ΑΕΚ Πατρών 4-0
Αμπελόκηποι-Καλάβρυτα 2-2
Δίας-Μελίσσια 2-3 
Αστέρας Τέμενης-Πατρέας...αναβλήθηκε

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 2-2 (Ρεπορτάζ του Δημήτρη Σαρρή)
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση Αμπελόκηποι – Καλάβρυτα (2-2), που έγινε στο Ρίο, όπου οι φιλοξενούμενοι «τσίμπησαν» τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στην εκπνοή.
Οι Καλαβρυτινοί εκμεταλλεύτηκαν τον ευνοϊκό άνεμο του α’ ημιχρόνου και κατάφεραν να προηγηθούν (0-1) με δυνατό διαγώνιο σουτ του νεαρού Χ. Ζησιμόπουλου στο 19΄. Οι Αμπελόκηποι «απάντησαν», χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μπαλασκέρη 30΄, 38΄, και Μιχελή 43΄, ενώ μπήκαν δυναμικά και στο β’ μέρος, φθάνοντας κοντά στο γκολ με τον Τσεκούρα στο 47΄.
Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 59΄, όταν ο Πήττας μετά από εκπληκτική πλαγιοκόπηση γύρισε στον Τρυπαναγνωστόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ, γράφοντας το 1-1. Μάλιστα, στο 64΄ η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Μπαλασκέρης νίκησε τον Καζάνη με απευθείας χτύπημα φάουλ, σημειώνοντας το 2-1.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Αμπελόκηποι θα έκαναν σεφτέ στις νίκες, τα Καλάβρυτα είχαν τον τελευταίο λόγο στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με φάουλ του Αναγνωστόπουλου στο 90΄ (η μπάλα πέρασε οριακά την γραμμή του τέρματος σύμφωνα με την βοηθό Μάρκου).
Διαιτήτευσε ο Παπαδήμας (Μάρκου – Σκέντζος).
   
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Φωτόπουλος, Τσεκούρας, Κουργιαλής, Τιμπιλής, Πήττας (91΄ λ.τ. Παγαρέμος), Γκιζάς, Λάζος, Βώρρος (56΄ Οικονόμου), Τρυπαναγνωστόπουλος, Μπαλασκέρης, Μιχελής (87΄ Καββαδάς).
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Καζάνης, Αθανασόπουλος, Α. Ζησιμόπουλος (66΄ Καλδίρης), Τζόβολος, Πριόνας, Μπερτσούκλης, Νταλιάνη, Κανελλόπουλος, Βασιλείου, Αναγνωστόπουλος (89΄ Σπυρόπουλος), Χ. Ζησιμόπουλος.
Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: