Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ : ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ...Ο ΤΡΙΤΑΙΚΟΣ


Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 16.30
ΑΕ Περιβόλας-Τριταικός 1-3
(36' Λυμπέρης / 44' Καλιβωκάς, 53' πεν. Βουρλούμης, 57' Αποσκίτης)
Αποβολή : 53' Αθανασόπουλος
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος

Πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στο ''Α. Κάνιστρας'' για την α' φάση του κυπέλλου μεταξύ της ΑΕ Περιβόλας και του Τριταικού. Η ομάδα του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου επικράτησε με 3-1 αλλά τα.... χρειάστηκε για ένα ημίχρονο από τους πολύ καλούς γηπεδούχους. Η ομάδα της Περιβόλας προηγήθηκε στο 36' με τον Λυμπέρη, για να έρθει στο 44' η ισοφάριση με τον Καλιβωκά. Η φάση όμως που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα έγινε στο 53' με τον Αποσκίτη να ανατρέπεται από τον Αθανασόπουλο μέσα στην περιοχή και να κερδίζει πέναλντυ. Στην φάση αυτή ο μέσος της Περιβόλας δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Ο Βουρλούμης στην εκτέλεση του πέναλντυ έγραψε το 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και η χαριστική βολή για τους γηπεδούχους αφού ο Αποσκίτης έγραψε το 1-3, σκόρ που δεν άλλαξε και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Τριταικού.

ΑΕ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ: Κρητικός, Ζαφείρας, Ράφτης, Κοντάρης, Τσαγκρώνης, Σ. Κυριτόπουλος, Αθανασόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Λυμπέρης (76’ Φώλιας), Μπαλάσης (62’ Ν. Κυριτόπουλος), Παπουτσής (73’ Λίγκας).
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Θωμάς, Παναγόπουλος, Φωτόπουλος, Αργυρόπουλος, Μερλής, Καλλιβωκάς, Αγγελάτος (65’ Σωτηρόπουλος), Βουρλούμης (81’ Ρουγκάλας), Αποσκίτης, Ταμπούρης (54΄Ορφανίδης), Νταλαπέρας. 


*** Σε άλλο παιχνίδι του κυπέλλου, ο Πατρέας συνέτριψε την Δάφνη Πατρών με 7-0


Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: