Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ''ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ''

Το Δ.Σ του ΑΠΣ Απόλλων Εγλυκάδας εκδίδει το παρακάτω δελτίο τύπου, το οποίο έχει κατατεθεί και στην ΕΠΣ Αχαίας, με αριθμό πρωτοκόλλου 935/18-10-11




Εγλυκάδα 17/10/11








   
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΟΣ
Αρ. πρωτοκόλλου : 17/2011

Πρός : ΕΠΣΑ

Κύριε Πρόεδρε,
Σαν νεοφώτιστη ομάδα στην Α' Κατηγορία που χρησιμοποιεί σαν έδρα και για προπονήσεις το Ενωσιακό Γήπεδο ''Α. Κάνιστρας'' και ύστερα από την διεξαγωγή των πρώτων αγωνιστικών, διαπιστώσαμε τα παρακάτω και σας τα επισημαίνουμε για τις δικές σας ενέργειες :
  1. Το ότι οι διαιτητές των αγώνων μας, ζητούν προκαταβολικά τα χρήματα για μια ''εργασία'' που πρόκειται να κάνουν και αν αρνηθούμε να πληρώσουμε (για οποιαδήποτε αιτία) δεν κάνουν τον αγώνα (αυτό όπως μας λένε είναι εντολή από την ΕΠΣΑ).
  2. Την χρέωση των 15 ευρώ στο εξοδολόγιο της διαιτησίας για παρατηρητή διαιτησίας και μάλιστα γραμμένο με στυλό εκ των υστέρων. Τι δουλειά έχουν τα σωματεία να πληρώνουν αφού οι παρατηρητές έτσι και αλλιώς πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν τους συναδέλοφους τους διαιτητές.
  3. Την χρέωση ημεραργιών στο εξοδολόγιο διαιτησίας, ιδιαίτερα για παιχνίδια που γίνονται ημέρα Σάββατο.
  4. Την πλήρη απαξίωση του Ενωσιακού Γηπέδου ''Α. Κάνιστρας'' ως προς τον άθλιο αγωνιστικό χώρο και ως προς τις ομάδες που προπονούνται, που η μια μετά την άλλη αποχωρεί λόγω οφειλών προς την Ένωση. Έτσι ενώ στην αρχή υπήρχαν τσακωμοί ως προς τις ώρες, τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορείς να έχεις όποια ώρα θελήσεις (με προυπόθεση όμως την έγκαιρη πληρωμή)
Σας καλούμε να βάλετε τα παραπάνω θέματα στο επόμενο Διοικητικό σας Συμβούλιο (αν είναι δυνατόν να μας καλέσετε να εκφράσουμε τις απόψεις μας) και να εφαρμόσετε μια άλλη πολιτική προς όφελος των Σωματείων και των παραγόντων τους που σε δύσκολες εποχές κατεβάζουν τις ομάδες τους αξιοπρεπώς για το καλό του ''Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου''.
Πείτε και ''ΟΧΙ'' στις αποφάσεις της ΕΠΟ

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Μανέτας                                                                                      Σταύρος Θεοδωρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: