Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Χτύπησε...''Καμπανάκι'' !!

Θύελλα Σκιαδά-Απόλλων Εγλυκάδας 4-1
(30’ Μαρτζάκλης, 48’ Λαμπρόπουλος, 70’ Σωτηρόπουλος, 82’ Γ. Μπαρδάκης / 46’ αυτ. Β. Μπότης)
Διαιτητής : Χ. Πασχάκης

 ''Καμπανάκι'' άρχισε να χτυπάει στα αυτιά της ομάδας του Απόλλωνα μετά και το σημερινό ανεπιτυχές και βαρύ σκορ απέναντι στην Θύελλα Σκιαδά και την ήττα με 4-1. Μόλις 1 νίκη σε 10 αγωνιστικές, με πολλές ισοπαλίες (στο σύνολο τους 6) και με την 3η ήττα να γίνεται σήμερα και με άσχημο τρόπο στο Σταυροδρόμι, το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Περιβόλας αποτελεί ''ΤΕΛΙΚΟ'' για την ομάδα μας και θα πρέπει όλοι μας να το συνειδητοποιήσουμε....
Στο σημερινό παιχνίδι, κάτι ο υπερβολικά δυνατός αέρας που στο α' μέρος ήταν υπέρ της Θύελλας Σκιαδά (σε αντίθεση με το β' μέρος που έπεσε τελείως και είχαμε πολύ δυνατή βροχή), κάτι οι πολλές ελλείψεις στην ομάδα (ιδιαίτερα στην άμυνα), κάτι οι επιπολαιότητες και τα επαναλαμβανόμενα λάθη, έφεραν αυτό το βαρύ σκορ και την ομάδα σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Και πλέον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και θα πρέπει στα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια και μέχρι το τέλος του α' γύρου, η ομάδα να ''τρώει σίδερα'', γιατί αλλιώς θα μπλέξει πολύ άσχημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, ο υπερβολικός αέρας που φυσούσε στο γήπεδο του Σταυροδρομίου, διευκόλυνε τις προσπάθειες των γηπεδούχων στο α' μέρος που πίεζαν για κάποιο τέρμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές φορές η μπάλα και από βολέ του Γιαννακόπουλου, κατέληγε στο αντίπαλο άουτ και πολλές φορές και πάνω από τα σύρματα του γηπέδου λόγω του υπερβολικού αέρα.
Στο 30' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου, η μπάλα κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα στην εστία του Αγοράκη, ο τελέυταίος απέκρουσε στην γωνία του αλλά ο Μαρντζάκλης που είχε πάρει το ριμπάουντ άνοιξε το σκόρ για τους γηπεδούχους.
Ο Απόλλων που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών (Σουγλέρη, Γιαννόπουλο, Παπαστεργίου) προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε καλές ευκαιρίες με τους Ραμόπουλο και Χριστόπουλο. Η απάντηση της Θύελλας ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Λαμπρόπουλο προ κενής εστίας.
Στο β' μέρος ο αέρας κόπασε αλλά ξεκίνησε πολύ δυνατή βροχή. Στο 46' η ομάδα της Εγλυκάδας ισοφάρισε σε 1-1 με αυτογκόλ του Μπότη, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί αφού 1 λεπτό μετά ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.
Στο 55' ο Απόλλωνας είχε δοκάρι με τον Χριστόπουλο για να ισοφαρίσει, ενώ και στο 65' ο Σωτηρόπουλος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Αγοράκη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής δύο λεπτά μετά εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του πορτιέρο της Εγλυκάδας, αλλά η κεφαλιά που έπιασε πέρασε άουτ.
Ότι όμως δεν έκανε στις δύο προηγούμενες φάσεις, το πέτυχε στο 70' και εκμεταλλευόμενος το λάθος διώξιμο του Κατεεγάρη, σημειώνοντας το 3-1. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν εντελώς και οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο.
Το τελικό 4-1 έκανε με κεφαλιά, εντελώς αφύλακτος μέσα στην περιοχή ο Γ. Μπαρδάκης και έτσι τελείωσε το παιχνίδι με μια δίκαιη και μεγάλη νίκη για την ομάδα του Σκιαδά.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ : Γιαννακόπουλος, Β. Μπότης, Πανούσης, Χ. Νταφογιάννης, Ι. Νταφογιάννης, Δημακόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (87' Π. Μπαρδάκης), Μαρτζάκλης (70' Σταμόπουλος), Σωτηρόπουλος (88' Λ. Νταφογιάννης), Λαμπρόπουλος, Γ. Μπαρδάκης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ι. Βανάκας, Κατεργάρης, Λαμπρόπουλος, Σύψας, Φωτακόπουλος, Ανδριακόπουλος (73' Σ. Βανάκας), Ντινόπουλος, Χριστόπουλος (62' Μαντάς), Ραμόπουλος, Κουραχάνης (66' Νικολόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: