Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ''Αυτοκτόνησε'' για ακόμα μια φορά

Δαβουρλής Κ92-Απόλλων Εγλυκάδας 2-2
(72' Α. Τρίγκας, 94' Λαζαρίδης / 44', 91' Χριστόπουλος)
Διαιτητής : Ι. Γραμματικόπουλος

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη σήμερα στο γήπεδο του Ρίου, με τον Απόλλωνα να μην μπορεί να κερδίσει ούτε αυτό το παιχνίδι και να έρχεται ισόπαλος 2-2 με τον Δαβουρλή.

Η ομάδα της Εγλυκάδας και ενώ το σκορ ήταν 1-1, πήρε το προβάδισμα με τέρμα του Χριστόπουλου στο 91' με 1-2, αλλά ''αυτοκτόνησε'' για πολλοστή φορά στο πρωτάθλημα αφού ο Λαζαρίδης στο 94' με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του. 

Ο Απόλλων ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Ραμόπουλο στο 25' να πλασάρει από πάνω τον Παπαθεοδωρακόπουλο αλλά ο τελευταίος να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Χριστόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έστειλε την ομάδα του προηγούμενη στο σκορ.

Στο β' μέρος ο Δαβουρλής πίεσε για την ισοφάριση κάτι που κατάφερε στο 70' με σούτ του Τρίγκα μέσα από την περιοχή. Στο διάστημα 75-88 ο Απόλλων έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χριστόπουλου. Και όμως, στο 91' και μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο επιθετικός του Απόλλωνα έκανε το 1-2 και όλα έδειχναν ότι μετά από καιρό οι Εγλυκαδιώτες θα πανηγύριζαν μια νίκη. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί στο 94' ο Λαζαρίδης ισοφάρισε τον αγώνα.

Άριστη η διαιτησία του Γ. Γραμματικόπουλου και των βοηθών του.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄ 92: Παπαθεοδωρακόπουλος, Λαζαρίδης, Μπαράκος, Μερλής (46΄ Κούστας), Τρίγκας Α., Τρίγκας Ν., Αποστολόπουλος (46΄ Α. Γεράνιος), Κουμπουρλής, Κουλούρης, Μπακλέσης (60΄ Μπούρσαλης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Αγοράκης, Βανάκας, Νικολόπουλος, Παπαστεργίου, Ντινόπουλος, Φωτακόπουλος, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης (75΄ Σύψας), Μαντάς (75΄ Σ. Βανάκας), Χριστόπουλος, Ραμόπουλος (85΄ Γκίνετς)


Δεν υπάρχουν σχόλια: