Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Εμφάνιση ελπίδας για την συνέχεια



Απόλλων Εγλυκάδας-ΑΕ Περιβόλας 0-0
Διαιτητής : Γιώργος Παπαδόπουλος

Ελπιδοφόρα εμφάνιση για την συνέχεια του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα του Απόλλωνα και ουσιαστικά το τελικό σκορ αδικεί και πάλι τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στο γήπεδο.

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Εγλυκάδας να ήταν κακή στο β’ μέρος απέναντι στην Θύελλα Σκιαδά, σήμερα όμως έδειξε το καλό της πρόσωπο παίζοντας και πάλι με αρκετές ελλείψεις, αλλά η τύχη συνεχίζει να μην την θέλει….

Το ενθαρρυντικό για την ομάδα του Άρη Πλέγα είναι ότι είδε πολλά νεαρά παιδιά να αγωνίζονται και πάλι βασικοί, με πρώτο και καλύτερο τον Σάββα Βανάκα και να δίνουν πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους βγάζοντας πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα. Μόνο η τύχη έλειπε από τον σημερινό Απόλλωνα και είναι θέμα χρόνου να έρθει και αυτή στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το α’ μέρος δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με κυριότερη στιγμή ένα σουτ του Ραμόπουλου.

Στο β’ μέρος, ο Απόλλων ήταν πολύ καλύτερος από την Περιβόλα, έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε. Στο 55’ είχαμε μεγάλη ευκαιρία με σούτ του Ραμόπουλου να περνάει ελάχιστα αόυτ, το ίδιο στο 65’ με την μεγάλη ευκαιρία από τον Χριστόπουλο ενώ στο 70’ είχαμε νέα μεγάλη στιγμή και πάλι με τον Ραμόπουλο να αστοχεί εξ επαφής μετά την έξοχη σέντρα του Γκίνετς.

Στο 75’ είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Περιβόλα με τον Νίκο Κυριτόπουλο από πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα άουτ αλλά η μεγαλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 87’ από τον Γκίνετς ο οποίος εντελώς μόνος του απέναντι από τον Κολλιούκο έστειλε την μπάλα άουτ και την ευκαιρία να δώσε επιτέλους μια νίκη στην ομάδα του.

Έτσι το παιχνίδι τελείωσε στο 0-0 και το σκορ να αδικεί τους Εγλυκαδιώτες αλλά τον προπονητή  Άρη Πλέγα και τον Γενικό Αρχηγό Σταύρο Θεοδωρόπουλο  να δίνουν συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση και να ζητάνε την ίδια αγωνιστική παρουσία για την δύσκολη συνέχεια.

Καλή η διαιτησία του Γιώργου Παπαδόπουλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ντινόπουλος, Ι. Βανάκας, Λαμπρόπουλος, Παπαστεργίου, Φωτακόπουλος, Ανδριακόπουλος, Κατεργάρης, Χριστόπουλος, Ραμόπουλος (85’ Κουραχάνης), Σ. Βανάκας (46’ Γκίνετς)
ΑΕ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ : Κολλιουκος, Αντωνόπουλος, Δημόπουλος, Κογκόπουλος, Αποστόλου, Σ. Κυριτόπουλος, Χαικάλης (66’ Βασιλείου), Ράντος, Καλύβας, Γκουρνέλος (93’ Ζαρκαδάς), Φωλιάς (58’ Ν. Κυριτόπουλος)





Δεν υπάρχουν σχόλια: