Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Όσκαρ Γκαντεμιάς, ισοφαρίστηκε στο 93' από το Πάτραι ο Απόλλων

Απόλλων Εγλυκάδας-ΑΟ Πάτραι 1-1
(68' Παπαστεργίου / 93' Μούτσα)
Διαιτητής : Κ. Κωνσταντάκης
Αποβολή : 89' Φραγκουλάκης

Μάρτυρες για μια ακόμα φορά της απίστευτης ατυχίας που δέρνει τον φετινό Απόλλωνα, γίνανε όσοι βρέθηκαν σήμερα στο "Α. Κάνιστρας" για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας της Εγλυκάδας απέναντι στο μέχρι πρότινος 2ο Πάτραι. Και το λέμε αυτό γιατί οι γηπεδούχοι δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα και έχασαν για πολλοστή φορά την ευκαιρία να πάρουν μια μεγάλη νίκη. Είδαν για άλλη μια φορά την φετινή περιόδο την μπάλα να τους παίζει ένα άσχημο παιχνίδι και να τους γυρνάει ξανά την πλάτη, λίγο πριν την λήξη ενός αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Απόλλων Εγλυκάδας στάθηκε σαν ίσο προς ίσο απέναντι στο Πάτραι, ήταν μαχητικός, ψυχωμένος και έδειχνε έτοιμος να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιβάλλουν το δικό τους παιχνίδι και δημιούργησαν αρκετές δύσκολες καταστάσεις, κυριώς από στημένα στα οποία είναι πάρα πολύ καλοί. Στο 10' είχαμε το επικίνδυνο κόρνερ του Βαγιώτη που πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Αγοράκη, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα ελάχιστα και το δοκάρι. Ο Απόλλων απάντησε με τον Ραμόπουλο στο 15' να πλασάρει άουτ, ύστερα από την πολύ καλή σέντρα του Σουγλέρη. Στο 25' είχαμε ένα επικίνδυνο σουτ του Πατάπη που μπλόκαρε σταθερά ο Αγοράκης, ενώ στο 40' είχαμε καλή στιγμή για τον Απόλλωνα με σουτ του Χριστόπουλου που μπλόκαρε σταθερά ο Κουτρουμπής.

Στο β' μέρος ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε, με το Πάτραι να έχει λίγο παραπάνω την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά τον Απόλλωνα να είναι πολύ καλός και να βγαίνει πολύ καλά και αυτός στην επίθεση. Στο 68' και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κατεργάρη, ο Παπαστεργίου με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Μάλιστα λίγο αργότερα, ο Χριστόπουλος αστόχησε σε πολύ καλό σουτ που επιχείρησε για το 2-0, με τον Κουτρουμπή να απεκρούει εντυπωσιακά.

Στο 85' είχαμε το φάουλ του Βαγιώτη να περνάει το τείχος και τον Αγοράκη να διώχνει σε κόρνερ, με τον Απόλλωνα να απαντάει στην ανετεπίθεση λίγα λεπτά αργότερα με σούτ του Χριστόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής.

Και φτάνουμε στο 93', όπου μια συγκυρία φάσεων έμελλε και πάλι να στερήσει από τον Απόλλωνα το πολυπόθητο και πολύ καλό από βαθμολογικής άποψης αποτέλεσμα. Η μπάλα είναι στα πόδια του Ανδριακόπουλου μέσα στην μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα, αυτός δεν απομακρύνει σωστά και το Πάτραι κερδίζει φάουλ σε καλή θέση από τα αριστερά. Στην εκτέλεση του από τον Βαγιώτη, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. Ο Βαγιώτης εκτελεί το κόρνερ, η μπάλα έρχεται με δύναμη μέσα στην περιοχή και ο Μούτσα προλαβαίνει με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγοράκη και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο Απόλλων Εγλυκάδας έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και να βάλει βάσεις παραμονής. Η τύχη δεν τον θέλει αλλά και τα λάθη για να τα λέμε όλα, του έχουν στερήσει σημαντικούς βαθμούς και συνεχίζουν να τον αδικούν. Το καλό είναι ότι όλοι μαζί είναι μια γροθιά και παλέυουν για την ομάδα. Σήμερα το απέδειξαν όλοι και ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους μικρούς που ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Εξαιρετικός ο Ανδρέας Κουραχάνης, ο καλύτερος ίσως του γηπέδου, πολύ καλοί οι Κατεργάρης και Βανάκας και αυτό είναι κάτι που αξίζει πάρα πολύ για την ομάδα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ι. Βανάκας, Κατεργάρης, Ντινόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης (89' Γελάσιος), Θούας (71' Γιαννόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (79' Σπαθής), Ραμόπουλος
ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ : Κουτρουμπής, Πατάπης, Πάντο, Βαγγελάτος, Βρόντος (60' Φραγκουλάκης), Βαγιώτης, Χριστόπουλος (71' Μπαλής), Μπερτσιάς, Φίλλιπας (84' Παπαγεωργίου), Κατσαίτης, Μούτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: