Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ : Ήττα και αποκλεισμός στο Προάστειο από την Νίκη



Την ήττα και συγχρόνως τον αποκλεισμό του από τους 8 του Κυπέλλου, γνώρισε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Προαστείου ο Απόλλων Εγλυκάδας.

Το συγκρότημα του Άρη Πλέγα προσπάθησε, έχοντας και αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Αρχικά σε πολύ καλό σουτ του Μπανταδάκη και εντυπωσιακή απέκρουση του Ζερβογιάννη και στην συνέχεια σε σούτ που πέρασε ελάχιστα άουτ από τον Παναγιώτη Φλωράτο.

Ο Απόλλων ισσορόπησε την πρωτοβουλία και θα λέγαμε ότι πήρε τα ηνία του παιχνιδιού. Έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ραμόπουλο στο 30' αλλά και λίγο πριν την λήξη του α' μέρους σε συρτό πλασέ του Παπαστεργίου.

Στο β' μέρος η ομάδα της Εγλυκάδας έψαξε ακόμα περισσότερο την ισοάριση, είχε αρκετές καλές στιγμές και πίεσε πολύ την άμυνα της Νίκης. Ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα και με το τελικό 1-0 να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του Προαστείου και να χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα να αντιμετωπίσει στους 8, τον δεύτερο βαθμολογικά στην Δ' Εθνική, Ατρόμητο Λάππα.

Στο 85' είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Απόλλωνα, για την μη υπόδειξη πλεονεκτήματος από τον κ. Μακρυπόδη σε φάση που ο Ντινόπουλος έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Αντωνόπουλο για την ισοφάριση.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ : Β. Αντωνόπουλος, Γκέκα, Παρασκευάς, Μαντάς, Γ. Αντωνόπουλος, Δερβίσης, Καπετανάκος (74' Λιάγκος), Τάκος (74' Μπουχάγιερ), Π. Φλωράτος, Μπανταδάκης, Κουργιαλής
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Ζερβογιάννης, Ντινόπουλος, Σπαθής, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Κατεργάρης, Ι. Βανάκας (71' Θούας), Σ. Βανάκας (46' Χριστόπουλος), Σουγλέρης (63' Λαμπρόπουλος), Ραμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: