Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ 1-0 : Το πάλεψε αλλά στοίχησαν απουσίες και αποβολή



 
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Απόλλων Εγλυκάδας 1-0 
(41' Στούπας)
Αποβολή : 42' Ι. Βανάκας
Διαιτητής : Ι. Καλύβας
Βοηθοί : Αναγωνστόπουλος, Κακαφώνης

Νίκη παραμονής πέτυχε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου επί του Απόλλων Εγλυκάδας με 1-0 και ανέβηκε στους 15 βαθμούς, έχοντας με τον Σπυρόπουλο στον πάγκο της 4 συνεχόμενες νίκες.

Αντίθετα, καταδικαστική ήταν για την ομάδα της Εγλυκάδας, η οποία πάλεψε το παιχνίδι παρά τις πολλές ελλείψεις που είχε (δεν αγωνίστηκαν οι Γιαννόπουλος, Γελάσιος, Σουγλέρης και Οικονόμου) λόγω τραυματισμού με τα νεαρά παιδιά της, έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 42' και μετά το τέρμα του Στούπα και μετά ήταν δύσκολο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Στο α' μέρος ο Απόλλων είχε την πρώτη καλή στιγμή με πλασέ του Παναγόπουλου που απέκρουσε ο Παπανδρεόπουλος, ενώ η Αναγέννηση εκμεταλλευόμενη τον υπέρ της αέρα πίεσε στην συνέχεια για να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Στην σημαντικότερη στιγμή της συγκαταλέγεται το φάουλ του Κυδωνιάτη που απέκρουσε ο Αγοράκης με τις γροθιές. Στο 41' ήρθε το γκόλ για τους γηπεδούχους με όμορφο σούτ στην αριστερή γωνία του Αγοράκη από τον Διονύση Στούπα. Στο επόμενο λεπτό, ο Ι. Βανάκας είδε την 2η κίτρινη κάρτα από τον κ. Καλύβα για επικίνδυνο μαρκάρισμα και αποβλήθηκε, αφήνοντας με 10 ποδοσφαιριστές την ομάδα του και βάζοντας της ακόμα πιο δύσκολους "γρίφους" για την συνέχεια.

Στην επανάληψη η ομάδα της Εγλυκάδας προσπάθησε έστω και με ποδοσφαιριστή λιγότερο να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Στις καλύτερες ευκαιρίες του β' μέρους έχουμε την κεφαλιά του Τσίτσαρη που βρήκε το δοκάρι του Παπανδρεόπουλου αλλά και αντίστοιχα αυτή του Στούπα που βρήκε το δοκάρι του Αγοράκη.

Κάπως έτσι τελείωσε ο αγώνας, με την Αναγέννηση να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη, τον Απόλλωνα να μένει στους 5 βαθμούς και να βλέπει την θηλιά να σφίγγει, αφού χρειάζεται άμεσα πόντους εάν θέλει να παραμείνει στην βαθμολογία.

Το θετικό είναι ότι η ομάδα της Εγλυκάδας βγάζει μια "ΥΓΕΙΑ" στο γήπεδο με τους νεαρούς της ποδοσφαιριστές να προσπαθούν για το καλύτερο και αυτό πολλές φορές μετράει περισσότερο από μια νίκη ή μια κατηγορία.

Άριστη η διαιτησία του Γιάννη Καλύβα και των βοηθών του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ : Παπανδρεόπουλος, Παπαθεοδωρακόπουλος, Καραμάνος, Ζώτος, Στούπας, Καραμπούλας, Γιαννούχος (85' Παπασπηλιόπουλος), Κουτσουμπελίτης (62' Χαλούλος), Χίνκου, Κυδωνιάτης, Παναγάκης (62' Κωστόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ι. Βανάκας, Φωτακόπουλος, Τσίτσαρης, Χριστόπουλος, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης (87' Γ. Βανάκας), Κατεργάρης, Σ. Βανάκας, Παναγόπουλος (71' Διονυσακόπουλος), Νικολόπουλος (81' Καφεντζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: