Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ-ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 1-1 : Καλή εμφάνιση και "χρυσός" βαθμός για την δύσκολη συνέχεια



Απόλλων Εγλυκάδας-Νίκη Προαστείου 1-1
(22' Χριστόπουλος / 59' Αλεξανδρόπουλος)
Διαιτητής : Τσουγκράνης
Βοηθοί : Νούλας - Παυλόπουλος

Πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετό πάθος έγινε στο γήπεδο "Α. Κάνιστρας", ανάμεσα στον Απόλλων Εγλυκάδας και την Νίκη Προαστείου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ψυχωμένοι και πολύ καλοί για 60 λεπτά μέχρι και την ισοφάριση της ομάδας του Νίκου Πατρώνη, ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανώτεροι και μάλιστα είχαν τρία δοκάρια στο παιχνίδι, δύο με τον Αλεξανδρόπουλο και ένα με τον Ορφανίδη. Και ο Απόλλων Εγλυκάδας φυσικά είχε τις δικές του μεγάλες ευκαιρίες σε τετ α τετ των Κουραχάνη και Σάββα Βανάκα, για να πάρει αυτός την νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Το σκόρ για την ομάδα του Άρη Πλέγα άνοιξε στο 22' ο Παναγιώτης Χριστόπουλος με γυριστό δυνατό σούτ, με την ομάδα της Εγλυκάδας να είναι καλύτερη σε όλο το α' μέρος και να έχει "εγκλωβίσει" την πραγματικά σπουδαία ομάδα της Νίκης.

Και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα φάνηκε στο β' μέρος, στο οποίο είχαν κλασσικές ευκαιρίες για γκόλ. Αρχικά στο 59' είχαμε την ισοφάριση με πλασέ του Αλεξανδρόπουλου και σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το φάουλ το οποίο έχει υποδείξει ο επόπτης και από το οποίο ξεκινάει το γκό της Νίκης.

Στην συνέχεια ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Αγοράκη, αλλά το πλασέ του βρήκε στο επάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και μετά έφυγε άουτ.

Ο Απόλλων απάντησε με τα τετ α τετ των Κουραχάνη και Σ. Βανάκα, στα οποία έστειλαν την μπάλα άουτ, ενώ στην συνέχεια η Νίκη είχε νέο δοκάρι σε κάθετη σέντρα του Ορφανίδη. Στο 70' ο Αλεξανδρόπουλος έπιασε σε γύρισμα "σκαστό" σούτ, με τον Αγοράκη να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στο 82' είχαμε νέα μεγάλη στιγμή όταν και πάλι το σούτ του Αλεξανδρόπουλου απόκρουσε με τα ακροδάκτυλα του πριν η μπάλα χτυπήσει και πάλι στο δοκάρι.

Η Νίκη πίεσε πολύ τον κουρασμένο τα τελευταία λεπτά Απόλλων Εγλυκάδας, θα μπορούσε να πάρει το διπλό αλλά θα μπορούσε να είχε ηττηθεί κιόλας σε μερικές καλές στιγμές των γηπεδούχων.

Ο Απόλλων ήταν πολύ ψυχωμένος για 60 λεπτά και κάπου μετά η κούραση αλλά και το βάθος που διαθέτει η Νίκη, έφεραν φυσιολογικά αυτό το αποτέλεσμα.

Καλή η διαιτησία του Τσουγκράνη, ο οποίος όπου εκτέθηκε ήταν από τους βοηθούς του οι οποίοι δεν ήταν και στην καλύτερη ημέρα τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Ι. Βανάκας, Νικολόπουλος, Τσίτσαρης, Χριστόπουλος, Φωτακόπουλος, Κουραχάνης, Κατεργάρης (68' Ανδριακόπουλος), Οικονόμου, Σουγλέρης (89' Γ. Βανάκας), Σ. Βανάκας (80' Διονυσακόπουλος)
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ : Αντωνόπουλος, Παπαναγόπουλος, Ασκούνης, Τσαγκρώνης, Παρασκεύας, Αλεξανδρόπουλος, Καπετανάκος, Αυγέρης (77' Μπαρλής), Κουργιαλής (55' Αθανασόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Ορφανίδης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: